Testiramo Citroën C4 Cactus Blue HDi 100 Shine

U aktuelnom izdanju Auto magazina, koje je i dalje na kioscima, možete da pročitate mnogo zanimljivih članaka, među kojima je i veliki broj testova.

Jedan od njih je test Citroena C4 Cactus, koji je redizajniran prošle godine. Specifičan je po tome što je jedan od najpovoljnijih modela C segmenta, čak i sa dizel motorom.

auto magazin srbija test citroen c4 cactusAuto kakav smo mi testirali sa najvišim paketom opreme Shine i 1,5 dizelašem od 100 konja ima cenu od 16.390 evra. Posebno nas je iznenadio stepen udobnosti, iako smo znali da je u redizajnu Cactus dobio hidraulične progresivne jastike, kojima je opremljen i Citroen C5 Aircross.

auto magazin srbija test citroen c4 cactusSamim tim, Cactus je postao ubedljivo najudobniji auto u klasi, pogotovo sa specijalnim sedištima koja su projektovana tako da imate osećaj da sedite u fotelji.

auto magazin srbija test citroen c4 cactusUz sve to, kada se doda i izuzetno štedljiv dizelaš, opšti utisak je više nego povoljan. O dizajnu nećemo, jer se o ukusima ne raspravlja. A da je Cactus specifičan, jeste. Više o njemu pročitajte u Auto magazinu koji je i dalje u prodaji.

auto magazin srbija test citroen c4 cactus

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring