Testiramo novi BMW Serije 4 Coupé

1

U najnovijem izdanju Auto magazina, baš kao što ste i navikli, možete da pročitate veliki broj testova automobila koji su zanimljivi kupcima svih platežnih kategorija. Ovaj put izdvajamo auto koji je izazvao veliku pažnju zbog dizajna prednje maske.

Ipak, za nas je dizajn u drugom planu a najvažnije od svega je kako se taj auto vozi. Potpuno novi BMW Serije 4 Coupé je auto koji je konstruisan na platformi sjajne limuzine – BMW-a Serije 3. U odnosu na limuzinu ima još bolju raspodelu mase, što je jedan od bitnih preduslova za idealno ponašanje na putu.

Test BMW 420d xDrive CoupePod haubom test primerka nalazi se dvolitarski dizelaš od 190 konja, namenjen pre svega onima koji nameravaju da prelaze velike kilometraže. Bez obzira na to što je dizel, ova mašina može da pruži veliko zadovoljstvo u vožnji pogotovo u Sport modu.

Pogon na sva četiri točka se brine za maksimalno prijanjanje i optimalno prenošenje snage na podlogu.

Test BMW 420d xDrive CoupeTest primerak je vrlo bogato opremljen, pa ako nameravate da kupite baš ovakav auto, neki od predloga vezanih za dodatke bi mogli da vam pomognu prilikom donošenja finalne odluke…

Više o novom BMW-u Serije 4 pročitajte u najnovijem Auto magazinu, koji je na kioscima širom zemlje!

Test BMW 420d xDrive Coupe

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring