Testiramo VW T-Cross 1,0 TSI

U toku su pripreme za novi broj Auto magazina. Trenutno je na testu Volkswagen T-Cross, o kome spremamo detaljnu priču. Vozimo slabiju verziju sa 1,0 TSI motorom od 95 konja za koju smo mislili da se neće baš najbolje pokazati u pogledu performansi, međutim, auto nas je više nego pozitivno iznenadio.

Nije nam smetalo ni što ima petostepeni menjač, napotiv. Veoma je elastičan, a buka i vibracije su takvi da prosečan vozač ne može da prepozna da su pod haubom tri cilindra.

Auto magazin Srbija Test VW T-Cross 1.0 TSIPotrošnja je takođe za svaku pohvalu. Prosek po Beogradu nam je 6,1 l/100 km, uz prosečnu brzinu od 24 km/h.

Zamerke se odnose na tvrdu plastiku komandne table i u tapacirungu vrata. Sa druge strane, završna obrada je na najvišem nivou, kako se i očekuje od Volkswagena.

Trenutno je na akciji verzija sa identičnom opremom kao na test primerku, ali sa jačom verzijom 1,0 TSI motora od 115 KS sa šestostepenim menjačem. Njena cena za keš je 18.490 evra, a za finansiranje preko Porsche Mobility 16.790 evra.

Ponuda unutrašnjeg prostora je više nego specifična za klasu kojoj pripada. Više o Volkswagenu T-Cross pročitajte u novom Auto magazinu, koji će se pojaviti početkom juna meseca.

Auto magazin Srbija Test VW T-Cross 1.0 TSI

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring