Toyota C-HR 2,0 Hybrid na testu Auto magazina

1

Ako već do sada niste kupili novi broj Auto magazina, pravo je vreme da to učinite. Nema ničeg lepšeg od odmora uz automobile. Kao i svaki put, i u letnjem dvobroju za vas smo pripremili veliki broj testova.

Među njima je i detaljan test Toyote C-HR. Japanski krosover našao se pod lupom novinara Auto magazina iz dva razloga. Prvi je taj što je C-HR nedavno redizajniran a drugi je potpuno novi hibridni motor.

Osim postojećeg 1,2 turbo-benzinca i 1,8 hibrida, u C-HR se od nedavno ugrađuje i novi hibrid sa 2,0 benzincem. Za razliku od 1,0 koji ima 122 konjske snage, 2,0 ima čak 184 konjskih snaga.

Auto magazin Srbija Toyota C-HR 2.0 HybridOva razlika je očigledna najviše u pogledu ubrzanja i međuubrzanja, pogotovo na velikim putnim brzinama. Tačnije, 2,0 hibrid kao da je konstruisan za vožnju auto-putem, gde smo ga u većoj meri i testirali.

Sa druge strane, nije narušena ekonomičnost. Elektro-motor je jači a baterije su nešto većeg kapaciteta, pa su omogućena snažnija ubrzanja samo na struju u gradskoj vožnji. Isto tako, u nekim situacijma smo uspeli da izdejstvujemo čak 84 posto vožnje bez uključenog SUS motora…

Sve utiske o novom 2,0 hibridu u Toyoti C-HR pročitajte u najnovijem izdanju Auto magazina, koje je na kioscima širom zemlje.

Auto magazin Srbija Toyota C-HR 2.0 Hybrid

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring