Toyota Srbija traži Auris sa najviše pređenih kilometara

"Auris" je na našem tržištu predstavljen 2007. godine i do sada ima čitavu armiju zadovoljnih vlasnika. Mnogobrojni vlasnici Aurisa sigurno su prešli mnogo kilometara i iza njih su brojna putovanja i zanimljive avanture. Ako vaš auris ima mnogo pređenih kilometara za sobom, imate priliku da osvojite nagradu: vikend sa novim "aurisom".

Tojota razvija vozila u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i pouzdanosti, proizvodi i unapređuje svoje modele sa željom da se njeni klijenti u vozilu osećaju samouvereno.

Ovim konkursom Tojota Srbija traži vlasnike “aurisa” sa najviše pređenih kilometara.

auto magazina magazinauto.com toyota auris znak

Ukoliko vaš “auris” iza sebe mnoštvo izleta, službenih putovanja i avantura, pošaljite koliko pređenih kilometara ima. Snimite nekoliko fotografija i kratku izjavu o vašem vozilu.

Pošaljite zanimljivu dogodovštinu, pesmu ili video o vašem “aurisu”. Najzanimljivije priče biće objavljene na sajtu Tojote Srbija i društvenim mrežama.

Konkurs traje do 11. juna. Pobednik će biti objavljen 15. juna na Tojotinom sajtu i društvenim mrežama. Budite među prvima i osvojite vikend sa novim “aurisom” tokom leta. Prijave pošaljite na Fejsbuk stranu Tojote Srbija.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring