Auto magazin

U prva tri dana sajma prodato 79 Fordova

U prva tri dana sajma prodato 79 Fordova
25.03.2018.

Zbog povoljnih uslova finansiranja i atraktivnih cena za većinu modela, Fordovi automobili su među najtraženijim na BG CAR SHOW 2018.

Upravo za one koji se za kupovinu Fordovih vozila odluče baš tokom ove manifestacije, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac, distributer i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila ove marke, u saradnji sa bankama i lizing kompanijama, pripremio je primamljive uslove finansiranja.

IMG_0965

Recimo, za sve verzije Ford Fieste omogućeno je beskamatno finansiranje celokupne cene na rok od 48 meseci.

IMG_0964

I za model Kuga, s paketima opreme Business i Titanium, omogućeno je kreditiranje celokupne cene bez kamate, takođe na četiri godine.

Iz Grand Motrorsa poručuju da potencijalnim kupcima nude i veoma povoljne uslove finansiranja kroz lizing aranžmane, s kamatom od 1,99%, dok se pravnim licima preporučuju lizing paketi finansiranja na 48 meseci bez učešća.

IMG_0962

Na najvećoj ovogodišnjoj izložbi automobila u Srbiji Grand Motors izlaže 17 vozila iz Fordovog programa.

U hali 1 je 11 automobila iz aktuelne ponude: Focus, C-MAX, S-MAX, Kuga, Ranger, Mondeo, Edge i, prvi put pred širokim auditorijumom, nova generacija evropskog bestselera u klasi malih putničkih vozila – Fiesta.

IMG_0967

Za debi na beogradskoj auto fešti Grand Motors je odabrao nekoliko verzija, među kojima je publici najatraktivnija sportska varijanta Fiesta ST.

Prvi put na ovoj manifestaciji je i novi kompaktni SUV model EcoSport, koji se sve uspešnije probija u rastućem tržišnom segmentu malih automobila sposobnih da savladaju i neke terenske izazove.

IMG_0966

Za poslovne posetioce, koji na ovu manifestaciju dolaze da bi se upoznali i sa ponudom lakih komercijalnih vozila, Grand Motors je Fordovu aktuelnu ponudu venova i kombija izložio na otvorenom prostoru ispred hale 1, na kojem mogu da se razgledaju Fiesta VAN, Custom, Courier, Connect i dve verzije automobila koji se registruju za obavljanje delatnosti, s povratnim PDV-om – Focus N1 i Kuga N1.

IMG_0968IMG_0969

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Aktuelno Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Не може од бабе девојка, не бива :) [...]

Unutrasnjost izgleda jako dobro. Dugo nisam video auto koji mi je po svim karakteristikama bas [...]

Hehe, ovan sam u horoskopu i ima istine! Hvala na zanimljivoj objavi! [...]

Jedini automobili koji stede u gradu su hibridi, tako da prilikom kupovine samo bi trebalo [...]

Savršeno.....Hvala [...]

Dobro, ali mnogo malo [...]

Preuzmite Auto magazin za android