UniCredit Leasing uspešno završio prvi kvartal

Zahvaljujući naporima da se održi kvalitet u svakodnevnom poslovanju, kao i da se prozvodi i usluge usklade sa potrebama klijenata, UniCredit Leasing je i u prvom kvartalu ove godine uspeo da zadrži vodeću poziciju na tržištu kada je novi biznis u pitanju.

Ukupna finansirana vrednost premašila je iznos od 9 miliona evra, što je više nego duplo u poređenju sa prvim kvartalom prethodne godine. Ovakav rast je uticao i da se tržišno učešće ove lizing kuće poveća na preko 24 posto, kada je novi biznis u pitanju.

Pored toga, kada se radi o segmentu finansiranja opreme UniCredit Leasing je zabeležio izvanredan rast, o čemu govori i činjenica da je on uvećan za 4 i po puta u poređenju sa istim periodom 2014. godine.

auto magazin magazinauto.com unicredit leasing poslovanje

Naime, ukupna finansirana vrednost opreme u prvom kvartalu ove godine iznosila je 6,31 milion evra, a tržišno učešće kada je ovaj segment u pitanju je 56,55 odsto. Zanimljivo je istaći da je najviše finansirana IT oprema, koja je omogućila upravo klijentima da unaprede i prošire svoje poslovanje.

Uzimajući u obzir pokazatelje i rezultate poslovanja ostvarene u prvom kvartalu, ali i razvijenu strategiju, UniCredit Leasing će u narednom periodu usmeriti dodatne napore na pružanje podrške lokalnoj privredi i zajednicama u kojima posluje.

UniCredit Leasing je jedna od vodećih lizing kuća u Evropi sa jakim korenima u 19 evropskih zemalja, i sa preko 3.000 zaposlenih. Za više informacija posetite sajt UniCredit Leasing-a.

auto magazin magazinauto.com unicredit leasing poslovanje

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring