Viski, cigare i Rolls-Royce…

1

Rolls-Royce je predstavio najnovije stavke u svom luksuznom portfoliju kolekcionarskih predmeta. Držač za viski i ovlaživač za cigare (Cellarette) savršeni su za svako veče i koštaju kao dobro opremljen BMW 420i Coupe.

Rolls-Royce

Sa cenama koje počinju od 40.570 funti (47.817 evra), Cellarette „potiče od bogatog nasleđa marke koji klijentima pruža jednostavne i pristupačne mogućnosti ugođaja“, navodi se u saopštenju za medije čuvene britanske marke.

Rolls-Royce

Kućište je od poliranog aluminijuma umotano u havansku kožu. Rolls-Roice brzo ističe da se Cellarette uklapa u prtljažnik bilo kog vozila ove marke.

Rolls-Royce

U saopštenju se još navodi da je ugrađeno svetlo koje emituje „topli ambijentalni sjaj“ kako bi se istakli naglašeni akcenti armanjaka  u unutrašnjosti koja „asocira na atmosferu kluba istaknutih članova“.

Svemu se pridružuju i ručno izrađene čaše za viski sa monogramom „RR“.

Rolls-Royce

Naravno, uz viski ide i ovlaživač cigara napravljen od španske kedrovine. Održava cigare pri odabranoj vlažnosti i čuva ih na najbolji mogući način. Vlažnost možete proveriti pomoću higrometra koji je dizajniran da izgleda kao sat u Rols-Rojsu.

Rolls-Royce

Na oba kraja nalaze se dva dodatna kontejnera, jedan koji drži rezač cigareta i upaljač, a drugi koji drži pepeljaru. Rezač i upaljač proizvodi Dupont iz Pariza, sa ugraviranim Duhom ekstaze.

Naravno, Rolls-Roice sa zadovoljstvom će prihvatiti personalizaciju prema vašim jedinstvenim specifikacijama.

Rolls-Royce

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring