Volkswagen Golf Alltrack

Folksvagen je proširio gamu "golfa" novim modelom - "oltrek" (Alltrack). Automobili ove kuće sa ofroud izgledom su već odavno poznati a "golf" se po svojoj ideji i konceptu neće mnogo razlikovati od ostalih

Folksvagen je proširio gamu “golfa” novim modelom – “oltrek” (Alltrack). Automobili ove kuće sa ofroud izgledom su već odavno poznati a “golf” se po svojoj ideji i konceptu neće mnogo razlikovati od ostalih.

Auto magazin Golf Alltrack 4

Slobodno se može reći da pripada krosover segmentu, čiji je praktično začetnik sa modelom “golf kantri” od pre četvrt veka. O ovom modelu smo više pisali u članku povodom četrdesetogodišnjice “golfa”, koji možete pročitati ovde.

Auto magazin Golf Alltrack 5

U odnosu na standardni “golf”, “oltrek” je povišen za 20 milimetara a tu je i obavezni “4moušn” pogon na sva četiri točka sa elektronskom blokadom diferencijala koja je standard.

Pokreće ga 1,8 TSI benzinac sa 180 KS koji do “stotke” ubrzava za 7,8 sekundi. Osim njega, moći će da se poruči i sa 1,6 TDI motorom od 110 KS, kao i sa 2,0 TDI u varijanti od 150 KS.

Cena u Nemačkoj startuje od 29.300 evra.

Pročitajte još: 40 godina “golfa”>>

Auto magazin Golf Alltrack 2

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring