Auto magazin

Volvo Cars uvodi mere ublažavanja posledica koronavirusa

Volvo Cars uvodi mere ublažavanja posledica koronavirusa
26.03.2020.

Pandemija koronavirusa negativno utiče na kompaniju Volvo Cars na različite načine, između ostalog, slabljenjem tržišta, rizikom od smetnji u proizvodnji i teškoćama koje su povezane sa radom zaposlenih.

Zaštitu zdravlja i bezbednost svih zaposlenih kompanija postavlja na prvo mesto. Preventivne mere i ograničenje putovanja su već stupili na snagu. Sada je potrebno sve snage usmeriti na ograničenje širenja virusa sprovođenjem društvene izolacije.

To znači zatvaranje proizvodnih pogona, rad od kuće i uvažavanje mnogih ličnih mera bezbednosti. Pogon u Belgiji ostaje zatvoren do 5. aprila. Pogoni u Švedskoj i SAD zaustavljaju proizvodnju u periodu od 26. marta do 14. aprila.

Zaposleni u Volvo Cars kancelarijama od 26. marta radiće od kuće i to sa skraćenim radnim vremenom. Tim merama Volvo Cars želi da očuva radna mesta i obezbedi da se kompanija vrati na uobičajeno poslovanje čim to bude moguće.

Kompanija je početkom meseca, nakon dužeg perioda zabrane proizvodnje, otvorila svoja četiri pogona u Kini. Današnja poseta prodajnim salonima upućuje na početak normalizacije stanja na kineskom automobilskom tržištu.

Volvo XC40 RechargeProizvodni pogoni Volvo Cars, na koje se odnose današnje najavljene mere, nalaze se u područjima Torslanda, Skövde i Olofström (Švedska), u Gentu (Belgija) i Južnoj Karolini (Sjedinjene Američke Države).

Takođe, u skladu sa situacijom vezanom uz pandemiju koronavirusa ograničen je rad centara u skladu sa vladinom odlukom o zabrani kretanja u određenom vremenskom periodu.

Volvo Cars prodajni centar u Beogradu radi skraćeno, dok dežurni servis radi i dalje, brinući za mobilnost i bezbednost na putu.

Više na www.volvocars.rs.

auto magazin srbija volvo car centar beograd

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Nisam ljubitelj KIA vozila ali kako vidim postaju ozbiljni igraci na trzistu. Kolega vozi stariji [...]

Odlično, možda malo preopširno, ali apsolutno ok!! [...]

Baš lepo izgleda [...]

Predivan dizajn i eksterijera i enterijera, sportski dizajn, plava boja sa valovitim dizajnom podseća na [...]

Translate magazinauto.com

Preuzmite Auto magazin za android

Translate »