Za najveće ljubitelje: Mercedes na kopnu, u vazduhu i na vodi

Uz najluksuznije modele Mercedesa od sada možete da kupite jahtu i helikopter, čiji je dizajn inspirisan automobilima sa trokrakom zvezdom

Džejms Bond stil života nije rezervisan samo za virtuelnu stvarnost na filmu. Najveći fanovi brenda Mercedes mogu da uživaju u najekskluzivnijim dostignućima ove marke ne samo na kopnu, već i na vodi i u vazduhu.

auto magazin srbija airbus-h145-mercedes-benz-style-helicopter 1

Inspirisani čuvenom luksuznom markom automobila, konstruktori jahte “Arrow460-Granturismo” i helikoptera “Airbus H145” su se potrudili da njihovi proizvodi budu u prodaji rame uz rame sa najprestižnijim modelima Mercedesa.

U tu svrhu je napravljen i atraktivan video kojim se promovišu novi modeli, mada je najveći akcenat na jahti koju pokreću dva Jamahina dizelaša, od kojih svaki raspolaže sa po 480 “konja”.

auto magazin srbija mercedes-arrow460-granturismo-9

Može da primi do deset putnika koji će uživati u vrhunskom luksuzu. Među materijalima dominiraju drvo eukaliptusa i alkantara. Ugrađeno je premijum ozbučenje, mašina za pravljenje leda, kao i posebni frižideri za vino. Maksimalna brzina je oko 40 čvorova.

auto magazin srbija mercedes-arrow460-granturismo-9

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring