Opel Astra premijerno predstavljena u Srbiji

Nova "astra", koja predstavlja jedanaestu generaciju Opelovog modela u C segmentu, sinoć je zvanično predstavljena domaćoj javnosti

Srbija je jedna od retkih zemalja koja je mogla da se pohvali pretpremijernom prikazivanju nove “opel astre”. Pretpremijera je održana čak pre Salona automobila u Frankfurtu a sada je na specijalnoj prezentaciji za domaću javnost zapravo najavljen početak prodaje.

“Astra” potvrđuje Opelovu poziciju lidera u segmentu kompaktnih automobila”, rekao je direktor Opela za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Albaniju i Bugarsku, gospodin Dragan Nenandović.

“Ona poseduje brojne nove tehnologije i sisteme asistencije iz luksuznijih segmenata koji podižu komfor i bezbednost putnika na viši nivo. Siguran sam da nova “astra” uznemiruje premijum klasu”, dodao je Nenadović.

auto-magazin-srbija-nova-opel-astra-u-beogradu

Detaljne utiske sa prve vožnje nove “opel astre” koja je održana u Beču i Bratislavi možete da pročitate u našem izveštaju.

Cena “astre” sa atmosferskim benzincem od 100 “konja” počinje od 15.167 evra. Potpuno novi 1,0 turbo-benzinac sa 105 KS može da se nabavi za 1.100 evra više, dok najjeftiniji dizelaš zapremine 1,6 litara sa 95 KS ima cenu od 17.417 evra.

auto-magazin-srbija-nova-opel-astra-u-beogradu

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring