Auto magazin

Kia uručila vozila za turnir UEFA Futsal EURO Serbia 2016

Kia uručila vozila za turnir UEFA Futsal EURO Serbia 2016
01.02.2016.
Kija podržava fudbal

Tokom predstojećeg Evropskog Prvenstva u futsalu koje se od 02. do 13. februara 2016. godine održava u Beogradu, Kija Motors će biti oficijelni prevoznik turnira, a njihovim vozilima će se voziti ugledni gosti turnira, zvanice, sudije, tehničko osoblje i naravno takmičari

Kompanija Kija Motors dugogodišnji je partner Svetske i Evropske Fudbalske Federacije (FIFA i UEFA). Nakon prvog kontigenta od deset vozila koji je služio za potrebe žreba početkom oktobra prošle godine, Kija Motors je za predstojeći turnir obezbedio još 18 putničkih vozila za prevoz zvanica i gostiju turnira.

Auto magazin fia futsal turnir beograd 2016

Na raspolaganju su modeli “sid”, “sportidž” i “karens”, kao i premijum automobili “optima” i “sorento”. Pored putničkih automobila, za prevoz timova i opreme KIA je obezbedila i čitavu flotu putničkih i teretnih kombija.

Ceremonija svečanog uručenja ključeva održana je na platou ispred severnog ulaza u Beogradsku Arenu. Direktoru turnira UEFA FUTSAL EURO Srbija, gospodinu Zdravku Jokiću i predstavnicima Fudbalskog Saveza Srbije, koji je tehnički organizator Evropskog prvenstva, ključeve je uručio Milan Derbogosijan, marketing i PR menadžer Kija Motorsa za Srbiju.

Auto magazin fia futsal turnir beograd 2016

Direktoru turnira, gospodinu Zdravku Jokiću ključeve je uručio Milan Derbogosijan, marketing i PR menadžer Kija Motorsa za Srbiju

Još jedan od projekata tokom prvenstva u Beogradu jeste i akcija “Official Match Ball Carrier”. Reč je o projektu u kome je Kija odabrala desetoro dece iz Srbije, takmičara Mini-Maxi lige FSS-a, koja će tokom turnira, pred početak svakog meča, ceremonijalno izneti zvaničnu loptu turnira i predati je sudijama.

Kao kriterijum za izbor dece uzimao se njihov socijalno-ekonomski status i dosadašnja životna priča sa željom da se ova prilika pruži upravo onoj deci koja su najugroženija i kojima je ovo možda i jedinstvena prilika da dožive prelepe trenutke uz sport koji obožavaju.

Auto magazin fia futsal turnir beograd 2016

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Ove godine sam kupio novu Mazdu 3 sa 186ks i automatskim menjacem. Prodavac me je [...]

I moram da dodam da Mazda ima potrosnju ne manju od 9.5l i to kombinovane [...]

Ove godine sam kupio novu Mazdu 3 Skyactive X sa 186ks sa automatskim menajcem. Prodavac [...]

Možda ipak malo predugačak članak, ali sve u svemu ok! [...]

Buba je vanvremenski auto. Šteta što je više ne proizvode. Nova Buba nije adekvatna zamena, [...]

Moja Mazda 2.2 175D AT, Revolution too, kupljena pre 5 i po godina, nova u [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad