Kia uručila vozila za turnir UEFA Futsal EURO Serbia 2016

Tokom predstojećeg Evropskog Prvenstva u futsalu koje se od 02. do 13. februara 2016. godine održava u Beogradu, Kija Motors će biti oficijelni prevoznik turnira, a njihovim vozilima će se voziti ugledni gosti turnira, zvanice, sudije, tehničko osoblje i naravno takmičari

Kompanija Kija Motors dugogodišnji je partner Svetske i Evropske Fudbalske Federacije (FIFA i UEFA). Nakon prvog kontigenta od deset vozila koji je služio za potrebe žreba početkom oktobra prošle godine, Kija Motors je za predstojeći turnir obezbedio još 18 putničkih vozila za prevoz zvanica i gostiju turnira.

Auto magazin fia futsal turnir beograd 2016

Na raspolaganju su modeli “sid”, “sportidž” i “karens”, kao i premijum automobili “optima” i “sorento”. Pored putničkih automobila, za prevoz timova i opreme KIA je obezbedila i čitavu flotu putničkih i teretnih kombija.

Ceremonija svečanog uručenja ključeva održana je na platou ispred severnog ulaza u Beogradsku Arenu. Direktoru turnira UEFA FUTSAL EURO Srbija, gospodinu Zdravku Jokiću i predstavnicima Fudbalskog Saveza Srbije, koji je tehnički organizator Evropskog prvenstva, ključeve je uručio Milan Derbogosijan, marketing i PR menadžer Kija Motorsa za Srbiju.

Auto magazin fia futsal turnir beograd 2016
Direktoru turnira, gospodinu Zdravku Jokiću ključeve je uručio Milan Derbogosijan, marketing i PR menadžer Kija Motorsa za Srbiju

Još jedan od projekata tokom prvenstva u Beogradu jeste i akcija “Official Match Ball Carrier”. Reč je o projektu u kome je Kija odabrala desetoro dece iz Srbije, takmičara Mini-Maxi lige FSS-a, koja će tokom turnira, pred početak svakog meča, ceremonijalno izneti zvaničnu loptu turnira i predati je sudijama.

Kao kriterijum za izbor dece uzimao se njihov socijalno-ekonomski status i dosadašnja životna priča sa željom da se ova prilika pruži upravo onoj deci koja su najugroženija i kojima je ovo možda i jedinstvena prilika da dožive prelepe trenutke uz sport koji obožavaju.

Auto magazin fia futsal turnir beograd 2016

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring