Harley Davidson predstavio dva nova modela

Pre samo nekoliko dana Harley Davidson je predstavio još dva nova modela za nastupajuću sezonu. Iako novitete za narednu godinu lansiraju već krajem leta, uvek ostave nešto i za početak godine. Ovog puta reč je o pravoj bajkerskoj poslastici

Poslednjih dana januara Harli Dejvidson je predstavio još dva noviteta za 2016. – “lou rajder S” i “pro strit brejkaut”.

Harley Davidson Low Rider S
Harley Davidson Low Rider S

Diskretni i svedeni “lou rajder S” dobio je nov motor, najsnažniji do sad za ovaj model. Umesto oznake “103” na poklopcu stoji “110” što znači da motor sada ima zapreminu od 110 kubnih inča odnosno 1801 ccm.

Motor je snažniji za nešto više od 15 KS, promenjeno je ogibljenje, prednja viljuška, a standardna verzija imaće i temopomat. Ipak ključni su dizajnerski elementi po kojima će “S” verzija biti lako prepoznatljiva i drugačija od standardnog “lou rajdera”.

 Low Rider S
Low Rider S

Pun naziv drugog noviteta je “CVO pro strit brejkaut”. Oznaka “CVO” je skraćenica za naziv čitave familije Harli motora i odnosi se na kastm dizajn(Custom Vehicle Operations). Motor ima agresivan izgled sa specijalnim zadimljeno satenskim hromiranim detaljima kombinovani sa takozvanim “spaljenim” (scorched) hromom.

CVO Pro Street Breakout
CVO Pro Street Breakout

Pokreće ga najsnažniji Harlijev vazdušni motor “110B” a njegovu moć dodatno ističe i odgromi zadnji točak. Od standardne opreme na ovom motoru izdvajamo ABS, sistem protiv proklizavanja, tempomat, fabrički sistem zaštite od krađe (H-D Smart Security System)…Kako fabrika najavljuje oba modela će se na tržištu naći početkom proleća.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring