Još 500 dana do Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016.

FCA uz olimpijce
Olimpijci Srbije, kajakašice Nikolina i Olivera Moldovan, rvači Davor Štefanek i Aleksandar Maksimović, vaterpolista Viktor Rašović i džudista Aleksandar Kukolj, zajedno su sa potpredsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Žarkom Paspaljem, obišli štand kompanije FCA Srbija na 52. Međunarodnom salonu automobila

Olimpijci Srbije, kajakašice Nikolina i Olivera Moldovan, rvači Davor Štefanek i Aleksandar Maksimović, vaterpolista Viktor Rašović i džudista Aleksandar Kukolj, zajedno su sa potpredsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Žarkom Paspaljem, obišli štand kompanije FCA (Fiat Chrysler Automobiles) Srbija na 52. Međunarodnom salonu automobila i tako simbolično obeležili 500 dana do otvaranja Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016.

olimpjci srbije na standu FCA Srbija fiat 500L sajam automobila u beogradu

Na štandu FCA Srbija, ispred kompanije olimpijce je dočekao i pozdravio Dijego Velini, direktor poslovnog razvoja i korporativnih poslova koji je tom prilikom izjavio da je kompanije FCA Srbija ponosan sponzor olimpijaca i da se raduje njihovim budućim uspesima i nada se da će srpski sportisti osvojiti zlato a samim tim i model “fijat 500L”.

Olimpijci su se na štandu FCA Srbija družili sa okupljenim posetiocima i novinarima i upoznali ih sa tokom priprema za važna takmičenja koja ih očekuju u ovoj predolimpijskoj godini.

Automobil “fijat 500L” je zvanično vozilo olimpijskog tima Srbije i ujedno nagrada za osvojeno zlato u Riju. Sportisti koji na Olimpijskim igrama u Riju osvoje zlatnu medalju, od kompanije FCA Srbija će na poklon dobiti upravo ovaj model automobila, a timovi koji dođu do zlatnog olimpijskog odličja osvojiće takođe model “500L” koji će kompanija FCA Srbija pokloniti njihovom savezu.

Komentari

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar
ovde unesite svoje ime

Povezani postovi

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

Dacia Spring