Auto magazin

Auto magazin poklanja u martovskom broju!

Auto magazin poklanja u martovskom broju!
25.03.2015.

magazinauto.com sajtMartovski broj Auto magazina se od prošle nedelje nalazi na kioscima širom Srbije i regiona. U njemu se nalazi obilje testova, reportaža sa svetskih prezentacija, utisaka iz prvih vožnji, noviteta, kamiona, motocikala i automobilske istorije. U rubrici Test uporedno vam predstavljamo dve verzije novog smarta – “fortwo” i “forfour”. Prikazujemo vam i “nisan kaškai” sa turbo dizel motorom, pogonom na prednjim točkovima i najbogatijim paketom opreme.Tu je i uvek popularna “kija prosid”, ovaj put sa novim, najmanjim turbo-dizel motorom od 1,4 litra koji je idealan za početnike.Da bi se upoznali sa novim automobilima i pneumaticima, naši novinari su se “razleteli” po Evropi. Mazda je detaljno restilizovala svoju limuzinu “mazda 6″ i SUV “CX-5″, a sa njima smo se upoznali po vijugavim putevima iznad Barselone.Mišelin nam je predstavio svoj novi revolucinarni pneumatik “krosklajmat” u Alpima visoko iznad Ženeve. Samo tamo su uspeli da pronađu puteve zavejane dubokim snegom, kako bi nas uverili da njihove letnje gume koje su sertifikovane za zimu zaista dobro rade u teškim uslovima.

Pored zanimljivih rubrika, u saradnji sa našim poslovnim partnerima pripremili smo vam lepe poklone. Da biste bili u prilici da dobijete neki od poklona, potrebno je da popunite kupone iz aktuelnog martovskog broja Auto magazina i pošaljete ih na našu adresu, najkasnije do ponedeljka 06. aprila. Imena izvučenih dobitnika objavićemo u narednom broju Auto magazina.

Nagradna igra_Microlink magazinauto.com

Za sve naše čitaoce, firma Mikrolink (Microlink) i Auto magazin poklanjaju dva uređaja koji omogućavaju korišćenje memorijskih kartica i USB memorije u automobilu. Takozvani CD čejndžer emulator se koristi za čitanje memorijskih medija bez ograničenja kapaciteta, bilo da je u pitanju USB stik, ili mikro SD kartica.

genius_magazinauto.com

Genius i Auto magazin poklanjaju vam HS-M505X slušalice koje imaju integrisan mikrofon (mogu se koristiti i na mobilnom telefonu), kao i dva primerka najmanjeg bežičnog miša na svetu sa integrisanom punjivom baterijom – Micro Traveler 9000R.

Exif_JPEG_PICTURE

Kompanija Euroauto i Auto magazin već vas pripremaju za proleće. U ovom broju poklanjamo šest polo majica sa logotipom kompanije Icer Brakes.

poklanjamo skoda majice i kackete magazinauto.com

Kompanija Autočačak, generalni zastupnik Škode za našu zemlju i Auto magazin poklanjaju vam pet kompleta majica kratkih rukava i kačketa sa natpisom “FABIA”.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

O Miodragu mogu samo da kažem da je genije kada su u pitanju uređaji na [...]

Škoda ima puno zanimljivih i korisnik rešenja. Sjajno izgleda onaj poklopac za vetrobansku tečnost. Jedino [...]

Skoro niko leti ne iznajmljuje vozilo ukoliko nema klimu. Važi i za mala i za [...]

Imam Alfa romeo 166 2.4 restajling pali mi se lapica motora , a u vožnji [...]

U pravu ste. Hvala što nas pažjivo pratite i hvala na ukazanoj grešci! Veliki pozdrav od [...]

"Na primer, osnovna verzija ima mogućnost punjenja samo na AC punjaču, ali ne i na [...]

Preuzmite Auto magazin za android