Porsche grupacija i UNIQA za decu iz prihvatilišta

Porše grupacija u Srbiji je tokom trajanja sajma automobila podržala humanitarnu akciju koju je pokrenula kompanija Unika osiguranje “Čuvarkućica – kuća koja decu čuva”. Cilj ove akcije je prikupljanje novčanih stredstava za izgradnju nove kuće za Prihvatilište dece Beograd.

U Hali 5 Beogradskog sajma, na štandu Porše finansijske grupacije Srbija, posetioci imaju mogućnost da doniraju dobrovoljne novčane iznose za decu iz ovog prihvatilišta.

Unika osiguranje je naš poslovni partner i rado podržavamo humanitarne akcije koje oni pokreću. Želeli smo da iskoristimo veliku posećenost ovogodišnjeg sajma i da pozovemo ljude na humani gest. Simbol našeg ovogodišnjeg nastupa – ZDRAVO FINANSIRANJE je jabuka.

Na štandu Porše finansijke grupacije svaki posetilac koji se posluži jabukom treba da učini gest dobre volje i u kutiji na pultu donira novčani iznos za decu iz prihvatilišta Beograda. Dobrodošli! Proslužite se jabukama kako bismo zajedno pokazali humanost.

NCP18020

Isto tako, imamo i Porše play corner gde naši uglavnom najmlađi posetioci na simulatoru isprobavaju svoje vozačke sposobnosti. I oni pre početka vožnje daju donaciju za svoje drugare. Lepo je videti kako deca hoće da pomognu svojim vršnjacima – rekao je Dejan Pavlović, direktor Porše finansijske grupacije u Srbiji.

Deca iz Prihvatilišta Beograd bili su gosti Porše grupacije i Unika osiguranja u Hali 5 Beogradskog sajma. Imali su priliku da se upoznaju sa svim automobilima marki VW, Audi, SEAT. Svako od njih je imao svog favorita. Družili su se sa svojim vršnjacima, a za dobru atmosferu pobrinuli su se i animatori iz studija Čigra i Kapueristi iz Centra brazilske kulture.

NCP18137

U toku obeležavanja porodičnog dana na sajmu automobila sa prisutnim posetiocima i decom razgovarali su i družili se uprava cele Porše grupacije (gospodin Manolito Vujičić i gospodin Elmar Geisler – direktori Porše SCG, gospodin Dejan Pavlović – direktor Porše finansijske grupacije Srbija) i Unika osiguranja (gospodin Bernd Saurugg – Unika internešnl sektor za motorna vozila i gospođa Sonja Marić – direktor marketinga Unika osiguranja).

Svi zainteresovani mogu se priključiti akciji Unika osiguranja i uputiti donaciju za sigurniju budućnost štićenika Prihvatilišta uplatom na žiro račun Prihvatilišta za decu.

Primalac: Zavod za vaspitanje dece i omladine, Pobedi za decu Prihvatilišta, Bulevar oslobođenja 219, 11000 Beograd

Svrha uplate: Uplata za projekat „Pobedi za decu Prihvatilišta br. 08-979“
Broj računa: 840-1421761-32

NCP18011

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring