ABT ispunjava želje: Audi RS6+ sa 735 KS

Samo malobrojni imaju mogućnost da od tjunerske kuće ABT zatraže i dobiju specijalnu verziju najbržeg karavana na svetu - Audija RS6+

Ako već ne pratite zimske sportove, skijaška zvezda Jon Olsson je, ako ništa drugo, poznat po svom Audiju RS6+ koji je tjuniran na nešto manje od hiljadu “konja”.

Na žalost, taj auto mu je ukraden i zapaljen, a sada je uz pomoć tjunerske kuće ABT kreirao novu konfiguraciju najbržeg karavana.

[vc_video link=”https://youtu.be/I8SDHRIRRWY”]

Auto je nazvao Feniks da asocira na uskrsnuće svoje stare ljubavi, sa brojnim personalizovanim detaljima među kojima je i DTM kit.

[vc_video link=”https://youtu.be/JMigCzmpQX0″]

Kkakvu je ABT mašinu kreirao dovoljno govori i podatak da je ovaj primerak za 130 “konja” jači od fabričkog Audija RS6 Performance, koji inače ima 605 konjskih snaga i 700 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Sada ima ukupno 735 “konja” i 920 Nm! Uživajte!

Jon_Olsson_Aerowheel_1Jon_Olsson_ABT_StickerJon_Olsson_ABT_Aerowheel_2ABT_RS6+_Jon_Olsson_Rear_straight_2ABT_RS6+_Jon_Olsson_Rear_straight_1ABT_RS6+_Jon_Olsson_Passenger_Side_diagonal_behindABT_RS6+_Jon_Olsson_Passenger_Side_diagonal_2ABT_RS6+_Jon_Olsson_Passenger_Side_diagonal_1ABT_RS6+_Jon_Olsson_Front_3ABT_RS6+_Jon_Olsson_Front_1ABT_RS6+_Jon_Olsson_Exhaust_System_Rear_BumperABT_RS6+_Jon_Olsson_Driving_Shot_WinterABT_RS6+_Jon_Olsson_Drivers_Side_diagonal_behindABT_RS6+_Jon_Olsson_Drivers_Side_Birds_Eye_ViewABT_RS6+_Jon_Olsson_Drivers_SideABT_RS6+_Jon_Olsson_Front_2

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring