AD Mišković & FX Protect: gratis keramika za čitaoce AM

Auto Detailing studio Mišković iz Zemuna ponosno nosi titulu jedinstvenog sertifikovanog detailing centra u Srbiji za distribuciju i apliciranje kozmetike premijum brenda FX Protect.

Iz bogate ponude izdvajamo alkalne, Ph neutralne i nano šampone, dresing za plastiku, APC klinere za sve površine, ultra-mekane rukavice za pranje…

Auto magazin Srbija Auto Detailing Studio Mišković FX ProtectNaravno, ovde možete odraditi kompletan tretman vašeg ljubimca i prepustiti ga iskusnoj i stručnoj ekipi koja vodi računa da se ne propusti ni jedan mikro-ris.

Koliko je tim posvećen govori i podatak da se za tretman jednog vozila potroši i do 70 sati rada. U okviru studija je i komora za pečenje keramičke zaštite.

Auto magazin Srbija Auto Detailing Studio Mišković FX ProtectAD Mišković je jedini detailing studio koji svojim klijentima pruža redovne kontrole keramičke zaštite i održava njihova vozila na svakih šest meseci.

Auto magazin Srbija Auto Detailing Studio Mišković FX ProtectSvakog čitaoca Auto magazina koji se opredeli za neku od usluga Auto Detailing studija Mišković očekuje i poklon u vidu gratis keramičkog premaza felni, stakla ili motornog prostora.

Dodatne informacije možete dobiti na 065/261-46-35, kao i na Facebook stranici AD Mišković.

[vc_video link=”https://youtu.be/9TNuvhycTl8″]

 

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring