Auto magazin

Agencija Explorer organizuje off i on road avanture

Agencija Explorer organizuje off i on road avanture
18.10.2018.

Agencija EXPLORER se bavi organizovanjem avantura, u osnovi kroz OFF road i ON road vožnje, ali i uključujući dodatne aktivnosti – planinarenje, rafting, biciklizam, kajaking, kao i mnoge druge aktivnosti

Svoje poslovanje, tačnije avanture, EXPLORER sprovodi kao posebne turističke aranžmane ili dodatak postojećim aranžmanima, kao tim bilding aktivnosti, ali i kao različite marketinške – promotivne aktivnosti.

Kao dnevni izlet, produženi vikend ili sedmodnevnu turu, ali i kao potpuno individualni aranžman – u potpunosti prilagodjen željama, potrebama i mogućnostima klijenata.

Kroz sve poznate, ali i manje poznate lokalitete u Srbiji, a takodje i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

Sa 5 potpuno novih i prilagodjenih putničkih, terenskih vozila, Jeep Renegade, uz korporativan i profesionalan pristup, a u isto vreme i vrlo prilagodljiv, EXPLORER organizuje celokupne avanture na jedan drugačiji a pre svega premijum način.

Svoju prvu promociju, EXPLORER je započeo u Auto Kući KOLE, Zemun, sa kojom je od početka uspostavljena saradnja.

Saradnja koja se tiče tehničke podrške sa jedne strane, a organizovanje i sprovodjenje različitih promotivnih aktivnosti sa druge strane.

Auto Kuća KOLE je ovom prilikom ujedno obeležila još jednu flotnu isporuku od 5 vozila – onih koje EXPLORER koristi u svojim avanturama, ali je uspostavjanjem saradnje pokazala da je prepoznala nešto novo i kvalitetno, što na našem tržištu ne postoji i podržala agenciju EXPLORER.

Promocija je počela kratkom prezentacijom čime se EXPLORER bavi, a onda je prikazan i način na koji EXPLORER organizuje avanture.

Iz Auto Kuće KOLE, karavan se zaputio u prvu avanturu, gde su učesnici, podeljeni po timovima morali da nadju odredjenu lokaciju, a kroz različite načine navodjenja.

Po nalaženju lokacije, nastavjena je vožnja OFF road putevima Ade Ciganlije, koja krije puno zanjimljivosti.

auto magazin srbija agencija explorer jeep renegade

Posle vožnje zemljanim i polupeščanim skrivenim putevima, za učesnike je organizovana nova igra – potraga skrivenih predmeta u prirodi.

Obzirom da se i ovde radilo o timskoj igri, prikazan je još jedan vrlo zanjimljiv način animacije.

Avantura je nastavljena kroz drugi deo OFF road vožnje, a odatle se, ovaj avanturistički karavan, gradskim putevima vratio odakle je i krenuo, u Auto Kuću KOLE, gde su najspretnijima, tj. pobednicima uručene i simbolične nagrade.

EXPLORER je ovom promocijom pokazao jedan potpuno nov, a nadasve vrlo zanjimljiv pristup organizovanja različitih aktivnosti klijentima koji žele da dožive avanturu. I to na poseban način.

Pored organizovanja različitih avantura, cilj EXPLORERa je i što bolje upoznavanje različitih geografskih, istorijskih i kulturnih lokaliteta i znamenitosti pre svega Srbije, ali i regiona.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Besplatni servis Auto magazina

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Nesto se meni ovde ne dopada, ali nisam siguran sta. Mozda mi eksterijer ne ide [...]

Najprodavaniji auto na svetu bez dizel agregata. Izgleda dizeli lagano odlaze u istoriju. [...]

Odavno nisam video unutrasnjost koja me je toliko odusevila, kao oldtajmer. [...]

Citroen C5 2.gen će privući vozače svojim dizajnom, modernom tehnologijom, uglavnom bogatom opremom, udobnošću vožnje [...]

Poptuno nepotrebna stvar. Ne znam zašto trošiti resurse na ovao. Inače na ulazak 5G tehnologije [...]

Pozz,, Iamam problem sa mercedesom A clase 2005g. Auto ima ugradjen alarmi do sjuce je sve bilo [...]

preuzmite auto magazin za android

Translate magazinauto.com

Preuzmite Auto magazin za android

Translate »