Auto magazin

Agencija Explorer organizuje off i on road avanture

Agencija Explorer organizuje off i on road avanture
18.10.2018.

Agencija EXPLORER se bavi organizovanjem avantura, u osnovi kroz OFF road i ON road vožnje, ali i uključujući dodatne aktivnosti – planinarenje, rafting, biciklizam, kajaking, kao i mnoge druge aktivnosti

Svoje poslovanje, tačnije avanture, EXPLORER sprovodi kao posebne turističke aranžmane ili dodatak postojećim aranžmanima, kao tim bilding aktivnosti, ali i kao različite marketinške – promotivne aktivnosti.

Kao dnevni izlet, produženi vikend ili sedmodnevnu turu, ali i kao potpuno individualni aranžman – u potpunosti prilagodjen željama, potrebama i mogućnostima klijenata.

Kroz sve poznate, ali i manje poznate lokalitete u Srbiji, a takodje i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

Sa 5 potpuno novih i prilagodjenih putničkih, terenskih vozila, Jeep Renegade, uz korporativan i profesionalan pristup, a u isto vreme i vrlo prilagodljiv, EXPLORER organizuje celokupne avanture na jedan drugačiji a pre svega premijum način.

Svoju prvu promociju, EXPLORER je započeo u Auto Kući KOLE, Zemun, sa kojom je od početka uspostavljena saradnja.

Saradnja koja se tiče tehničke podrške sa jedne strane, a organizovanje i sprovodjenje različitih promotivnih aktivnosti sa druge strane.

Auto Kuća KOLE je ovom prilikom ujedno obeležila još jednu flotnu isporuku od 5 vozila – onih koje EXPLORER koristi u svojim avanturama, ali je uspostavjanjem saradnje pokazala da je prepoznala nešto novo i kvalitetno, što na našem tržištu ne postoji i podržala agenciju EXPLORER.

Promocija je počela kratkom prezentacijom čime se EXPLORER bavi, a onda je prikazan i način na koji EXPLORER organizuje avanture.

Iz Auto Kuće KOLE, karavan se zaputio u prvu avanturu, gde su učesnici, podeljeni po timovima morali da nadju odredjenu lokaciju, a kroz različite načine navodjenja.

Po nalaženju lokacije, nastavjena je vožnja OFF road putevima Ade Ciganlije, koja krije puno zanjimljivosti.

auto magazin srbija agencija explorer jeep renegade

Posle vožnje zemljanim i polupeščanim skrivenim putevima, za učesnike je organizovana nova igra – potraga skrivenih predmeta u prirodi.

Obzirom da se i ovde radilo o timskoj igri, prikazan je još jedan vrlo zanjimljiv način animacije.

Avantura je nastavljena kroz drugi deo OFF road vožnje, a odatle se, ovaj avanturistički karavan, gradskim putevima vratio odakle je i krenuo, u Auto Kuću KOLE, gde su najspretnijima, tj. pobednicima uručene i simbolične nagrade.

EXPLORER je ovom promocijom pokazao jedan potpuno nov, a nadasve vrlo zanjimljiv pristup organizovanja različitih aktivnosti klijentima koji žele da dožive avanturu. I to na poseban način.

Pored organizovanja različitih avantura, cilj EXPLORERa je i što bolje upoznavanje različitih geografskih, istorijskih i kulturnih lokaliteta i znamenitosti pre svega Srbije, ali i regiona.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Čudno da nisu predvideli dizel motor. Da li to znači da auto industrija se [...]

Na šta liči Volvo! Kao da je kineski auto, a ne jedan od stubova skandinavoskog [...]

Kvalitetan auto, ali nije po ukusu evropljana. Biće zanimiljivo videti da li će postići uspeh [...]

Performanse, luksuz, motor i dopusnka oprema su Mercedes. Izlged nije. Na šta liči prednja maska [...]

Škoda se pokazala kao veoma kvalitetna kompanija i možda je prevazišala matičnu folksvagen grupu. Novi [...]

Ne može se reći da je Jugo bio dobar automobil, ali nije bio ni loš. [...]