Angelique Kerber osvojila Porsche 911 Carrera 4 GTS Cabriolet

Porše Tenis Gran Pri 2015 ponovo je privukao najveće zvezde svetskog ženskog tenisa aktuelne sezone. Osam od deset trenutno najbolje rangiranih svetskih teniserki – Halep, Kvitova, Voznijaki, Ivanović, Radvanska i Makarova - predvođene zvaničnim ambasadorkama ove prestižne automobilske robne marke – Marijom Šarapovom i Anđelika Kerber – nastupale su u velelepnoj Porše Areni u Štutgartu od 18. do 26. aprila.

U svojoj trideset i osmoj godini postojanja, Porše Gran Pri predstavio je nikada atraktivniji nagradni fond, koji je – pored ukupno 731.000 dolara za sve nagrađene igračice – pobednici turnira Anđeliki Kerber doneo i “porše 911 karera GTS” kabriolet.

auto magazin angelique kerber andjelika kerber osvojila porsche 911

Kao posebne atrakcije ceremonije otvaranja turnira, na centralnom terenu turnira priređen je nastup svetski priznatog Štutgart Baleta sa koreografijom “Mečboks”, a u teniskom smislu – egzibicioni meč legendi ATP tenisa – “nemačkog zeta” Andre Agasija i bivšeg broja jedan iz Austrije, Tomasa Mustera.

auto magazin angelique kerber porsche

Ono što se na Porše Grand Priju još više vrednuje od 124.000 dolara koje osvaja pobednica – svakako je “porše 911 karera 4 GTS” kabriolet. Ovaj model se nudi u četiri verzije – kupe ili kabriolet, sa zadnjim ili pogonon na sva četiri točka. Raspolaže sa 430 KS a do “stotke” ubrzava za 4,2 sekunde. Maksimalna brzina je 301 km/h.

auto magazin ana ivanovic
Na turniru je učestvovala i Ana Ivanović

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring