Audi A3 kabriolet sa šestoro vrata

Audi A3 kabriolet sa šestoro vrata zaista postoji i to u Nemačkoj. Radnici jednog od odeljenja Audija došli su na ideju da naprave atraktivan kabriolet koji može da preveze do osam putnika

Radnici jednog od odeljenja Audija u Nemačkoj su očigledno imali višak slobodnog vremena pa su došli na ideju da od delova “audija A3” prethodne generacije naprave kabriolet sa šestoro vrata.

Na žalost, nema podataka o tome kojim povodom je auto napravljen ali je naša procena da se radi o internom projektu koji su radnici sastavili iz čisto ličnog zadovljstva.

auto magazin srbija audi a3 cabrio 6 door

U prilog tome ide i činjenica da se radi ne samo o prethodnoj generaciji “audija A3”, već o modelu pre restilizacije. Verovatno je služio kao neka vrsta test vozila i potom je zaboravljen, da bi sada još jednom poslužio kao zamorac.

S obzirom da se kod svakog “A3” razlikuje zadnji kraj u zavisnosti od oblika karoserije, možemo da primetimo da kao osnova za pravljenje kabrioleta sa šestoro vrata uopšte nije poslužio “A3 kabriolet, već “A3 sportbek” sa petoro vrata.

auto magazin srbija audi a3 cabrio 6 door

U svakom slučaju, dugački “A3” bez krova može da primi do osam putnika. Za razliku od standardnog kabrioleta, ovaj uopšte nema krov, s obzirom da bi bilo previše komplikovano napraviti konstrukciju mekog krova koji bi jedva stao u prtljažnik.

Auto je opremljen “S-lajn” paketom opreme sa alu-felnama prečnika 17 inča, crnom prednjom maskom i retrovizorima a sedišta su, naravno, presvučena kožom.

auto magazin srbija audi a3 cabrio 6 door

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring