Audi A4 40 TDI quattro S tronic na testu Auto magazina

Redizajnirani Audi A4 stigao je u Srbiju. Prodaja je uveliko počela a kao i do sada, kupcima su na raspolaganju limuzina i karavan, odnosno Avant verzija.

Redizajnirana verzija lako može da se prepozna po novim farovima i zadnjim svetlima, ali i u unztrašnjosti, odakle su izbačeni tasteri MMI multimedijalnog sistema. Njime se upravlja direktno preko velikog displeja osetljivog na dodir.

auto magazin srbija test audi a4 40 tdi quattro s tronicOsim estetskih, bilo je dosta izmena i na planu tehnike. Najmanja radna zapremina motora je 2,0, i za benzince i za dizelaše. Najslabiji benzinac ima 150 konja i on ima oznaku A4 35 TFSI. Može da se nabavi već od 32.285 evra sa PDV-om. Najslabiji dizelaš je A4 30 TDI sa 136 konjskih snaga.

auto magazin srbija test audi a4 40 tdi quattro s tronicMi smo testirali model sa najjačom verzijom 2,0 TDI motora. Oznaka 40 TDI govori da ima 190 konjskih snaga, a uz to je opremljen sedmostepenim menjačem sa dve lamele. Snaga se prenosi na sva četiri točka.

Detaljne utiske iz vožnje obnovljenog Audija A4 možete da pročitate u najnovijem izdanju Auto magazina koje je uveliko na kisocima širom Srbije.

auto magazin srbija test audi a4 40 tdi quattro s tronic

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring