Auto magazin

Backstage: Ekskluziva sa snimanja Opelovog kalendara za 2017.

Backstage: Ekskluziva sa snimanja Opelovog kalendara za 2017.
13.09.2016.
Ispred kamere: Opelove lepotice, top model Džordžija Mej Džeger i „Grumpy Cat“

Opel se udružio sa međunarodnim top modelom, Džordžijom Mej Džeger, ćerkom frontmena Rolingstonsa, Mika Džegera (Mick Jagger) i top modela Džeri Hol (Jerry Hall), kao i „Grumpy Cat“, najpoznatijom mačkom na svetu, sa 8,7 miliona pratilaca na fejsbuku

Hala 18 Babelsberg filmskog studija je transformisana dva dana jula u mističnu zemlju čuda. Fotografska zvezda, Elen fon Unvert je u oko objektiva foto aparata uhvatila Opelove modele iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, u ambijentu različitih godišnjih doba.

Tu su lepotani iz Riselshajma, uključujući i dvomilioniti “opel kapiten” (Opel Kapitän) iz 1956. presvučen dvadesetčetvorokaratnim zlatom, “kaskada” kabriolet, uz “opel GT koncept”, koji se našao na naslovnim stranama sa Salona automobila u Ženevi.

Opel se udružio sa međunarodnim top modelom, Džordžijom Mej Džeger, ćerkom frontmena Rolingstonsa, Mika Džegera (Mick Jagger) i top modela Džeri Hol (Jerry Hall), kao i „Grumpy Cat“, najpoznatijom mačkom na svetu, sa 8,7 miliona pratilaca na fejsbuku.

auto magazin rs srbija opel kalendar 2017

„Naših dvanaest kalendarskih motiva predstavljaju putovanje kroz mističan i ponekad nestvaran čudesni svet. Ponekad naši automobili zauzimaju centralno mesto, a ponekad su „Grumpy Cat“ ili Džordžija Mej Džeger u centru pažnje.

Svi protagonisti daju doprinos svojim jedinstvenim ličnostima, na majstorski način uhvaćeni u objektiv u svakom momentu raspoložene Elen fon Unvert“, rekla je šefica Opelovog marketinga, Tina Miler (Tina Müller).

auto magazin rs srbija opel kalendar 2017

„Studio u Babelsbergu su zaista „kul“ lokacija. Imali smo najbolju foto sesiju ikada, ovde u Nemačkoj verziji Holivuda, ili kako bi „Grumpy“ rekla – „najgora foto sesija ikada“, dodao je Ben Lešiz (Ben Lashes), menadžer kapriciozne mačke.

Mačka mrzovoljnog izgleda, „Grumpy Cat“ i ushićena Džordžija Mej Džeger, funkcionisale su timski „kao podmazane“, omogućavajući fotografima brojne uzbudljive kontraste. Zajedničkim snagama su opčinile Opelove modele “diplomat” i “kapiten”, zajedno sa aktuelnim “adam roks”, “astrom”, “mokom X” i budućom “amperom”.

auto magazin rs srbija opel kalendar 2017

„Grumpy Cat“, pravog imena „Tardar Sauce“ je internet zvezda. Ovo je prvi put da će mačka mrzovoljnog facijalnog izraza biti deo evropske kampanje proizvođača automobila.

Amerikanka iz Arizone je poznata po brojnoj globalnoj internet publici. Pored svoje fejsbuk stranice, ona je zvezda u raznim jutjub video klipovima, a takođe je zauzela svoje mesto u Muzeju voštanih figura Madam Tiso.

Ljubitelji Opela, Elen fon Unvert, Džordžije Mej Džeger i „Grumpy Cat“, takođe mogu očekivati fascinantno otvaranje galerije sa kalendarskim motivima i kreiranjem fotografija početkom 2017. Svi protagonisti, uključujući i „Grumpy Cat“ će biti prisutni.

auto magazin rs srbija opel kalendar 2017

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Lifestyle

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Da li ima ko da zna da mi napravi elektronski karburator za golfa2 [...]

Dali imate i polovne automobile. Opel corsa 3 vrata sa automatskim menjacem. Koja je cena [...]

Kaže se čuvene firma za autopresvlake a niko nije čuo za njih. O presvlakama i [...]

Da li toyota ima neki jeftiniji model N1, na primer yaris ili tako nešto, može [...]

Displej, tj digitalni kokpit ne odaje utisak premiuma, vec naprotiv, deluje jeftino, crna amorfna plasticna [...]

Lep auto.. Kupicu ga [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad