Beogradski Salon automobila spreman za novitete!

Prolećni Salon automobila u Beogradu otvara se u petak, 24. marta, a  pripreme za taj događaj već se privode kraju

Privode se kraju pripreme za Međunarodni salon automobila u Beogradu. Najreprezentativniji i najstariji regionalni događaj u sektoru automobilske industrije predstaviće se posetiocima tokom 10 sajamskih dana, od 24. marta do 2. aprila 2017. godine. Gotovo celokupan raspoloživi izložbeni prostor Beogradskog sajma biće ove godine domaćin za više os 400 najavljenih izlagača, proizvođača, uvoznika, predstavnika ili distributera svih automobilskih brendova, iz tridesetak zemalja sveta, koji posluju na našem tržištu.

Pod sloganom “Godine prolaze strast ne prestaje”, posetiocima će biti predstavljena kompletna ponuda svih vidova drumskog saobraćaja, autombilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, ali i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava.

Pored novih modela, koje posetioci iščekuju s najvećim nestrpljenjem, i  ovog puta će počasno mesto pripasti modelima sa alternativnim pogonskim rešenjima i najnovijim tehnologijama. Tako su, na primer, uz akcenat na izuzetnom napretku u sektoru električnih motora, iz BMW-a najavili predstavljanje čak dva svoja takva modela, “i3” i “i8”.

S obzirom na to da se neposredno pred početak Beogradskog salona automobila završava onaj u Ženevi, i prve svetske postpremijere očekuju se upravo na Beogradskom sajmu.

magazinauto.com_salon automobila

Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme “Motopassion”, koji se ove godine održava 11. put, i u istom terminu sa Salonom automobila, pored najbogatije ponude motocikala sa svih svetskih meridijana, uključujući takođe brojne premijere i nove modele, kvadova odnosno ATV vozila, skutera  i opreme za vozila i vozače, posetiocima će ponuditi i svojevrstan ekskluzivni bonus – znatno širi izbor proizvođača bicikala i neuporedivo veći i izdvojen izložbeni prostor (hale 7, 8 i 9), koji odgovara povećanom interesovanju i izlagača i posetilaca.

Duga tradicija beogradskog sajma automobila nagoveštava jedan od najuspešnijih Salona do sada.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring