Auto magazin

Besplatna provera Peugeot i Citroën vozila u servisu Spona

Besplatna provera Peugeot i Citroën vozila u servisu Spona
06.06.2016.
Obavezna provera pre kupovine polovnjaka

Iako se tržište polovnjaka malo stabilizovalo u pogledu pouzdanosti uveženih primeraka, i dalje je u ponudi mnogo automobila spašenih iz poplava, sudara i drugih loših situacija sa Zapada. Zato predlažemo da obavezno detaljno proverite auto pre kupovine. Ako je u pitanju "pežo" ili "sitroen", to možete učiniti u autoservisu "Spona" u Zemunu

S obzirom da većina građana Srbije ne može sebi da priušti novo vozilo, ne preostaje im ništa drugo nego da se okrenu kupovini polovnjaka. Poslednjih par godina deluje da se situacija na ovom tržištu malo iskristalisala jer mnogi prodavci sada daju garanciju na pređenu kilometražu i ispravnost vozila.

Međutim, pored svih lepih reči i uveravanja trgovaca automobilima da vam nude odličan proizvod, nikada ne možete biti potpuno sigurni šta stvarno kupujete. Da biste izbegli mogućnosti da budete prevareni, najpametnije je da pre same kupovine polovnog automobila prepustite profesionalacu da ga pregleda.

Na taj način mnoge stvari mogu da se otkriju na vreme i da se kupcu skrene pažnja na sve eventualne nepravilnosti, zbog toga što se nikad ne zna šta vas čeka sa polovnim vozilom.

auto magazin auto servis spona zemun

Autoservis „Spona” iz Zemuna ima stalnu akciju besplatne provere Pežo i Sitroen vozila. Ona obuhvata vizuelni pregled stanja limarije, prednjeg i zadnjeg trapa, prednjih i zadnjih kočnica, auspuha, kao i proveru curenja fluida iz motora.

U okviru provere se vrši i kompjuterska dijagnostika kojom se mogu istražiti razni parametri rada vozila, pre svega dizni za ubrizgavanje goriva, turbina i FAP filtera u slučaju dizelaša.

Nakon pregleda će kupac biti upoznat sa pravim stanjem automobila koji želi da kupi. Takođe, dobiće procenu koliko bi koštala popravka svega što je potrebno da se uradi na vozilu. Na taj način je kupcu olakšano da donese odluku koliko je sa procenjenim ulaganjem spreman da plati odabrano vozilo.

Ukoliko ste u fazi kupovine polovnjaka, u dogovoru sa prodavcem možete zakazati besplatan pregled Pežo i Sitroen vozila u autoservisu “Spona” na broj telefona 011/316-0333 ili putem sajta www.spona.rs.

Autoservis „Spona” se nalazi u Zemunu u Ugrinovačkoj ulici broj 185.

auto magazin auto servis spona zemun 3

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Frapantno je koliko vozača ne zna paralelno parkiranje. I to u beogradu gde bez takvog [...]

Moćan, obrazovan čovek, moćna kompanija. RIP. [...]

Da li stvarno ima potrebe od ovog rešenja? Deluje pmalo distopično. Kako će raditi kod [...]

Ovo mi je nekako dizajnerski promasaj. Auto izgleda jeftino zbog svih ovih dodataka [...]

Ovo su veoma napredna rešenja i oduzimaju dah. Ali treba malo paziti i na bezbednost [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad