Auto magazin

BG info mape

BG info mape
17.07.2014.
Mape grada za turiste sa parking zonama

JKP Parking servis u svojim objektima deliće besplatne flajere sa osnovnim podacima o uslugama koje pruža Parking servis. Na ovaj način žele da turistima, kojih u Beogradu godišnje ima oko 640.000, objasne načine parkiranja u gradu i plaćanja ove usluge.

Sve veći broj turista u Beograd dolazi automobilom. Kako bi se svi oni koji prvi put parkiraju u Beogradu lako snašli, Bg Info Mapa od sada sadrži ucrtane parking zone sa ulicama na kojima su prikazana javna parkirališta i garaže, kao i uputstva za korišćenje i plaćanja usluga parkiranja. Upotstvo za korišćenje napisano je na engleskom i srpskom jeziku.

Posetiocima je skrenuta pažnja da je parkiranje u centru Beograda vremenski ograničeno, dok na javnim parkiralištima i u garažama„Parking servisa svoja vozila neograničeno mogu parkirati u vremenu od 00 do 24 časa.

Na flajeru se nalazi mapa Beograda na kojoj su obeležene parking zone (crvena, žuta i zelena), lokacije javnih parkirališta i garaža, kao i poslovnice Korisničkog servisa, u kojima turisti mogu dobiti dodatne informacije.

Auto magazin Bginfo mapa

Kako bi turisti lakše vizuelno identifikovali parking zone, na flajeru su prikazane table crvene, žute i zelene zone. Posetioci se upućuju na mesta gde mogu kupiti parking karte, a za opciju plaćanja parkiranja SMS-om savetujemo im kupovinu kartica naših mobilnih operatera.

Štampanim sadržajima ovakvog tipa, „Parking servis” izlazi u susret inicijativama svojih korisnika, kako bi korišćenje usluga koje nudi učinio lakšim,  bržim, pristupačnijim i sigurnijim.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Super je auto, samo malo moze da predje [...]

Čuveni italijanski dizajn iz prošlog veka kockastih vozila. Iako naspram današnjih dizajna deluju staro i [...]

Ovo je jedno od onih vozila koja osim vrhunskih performasi sa lakoćom nosi svoj šarm, [...]

Bolji je Opel Grandland 2.0 d 2019 g. [...]

Kinezi imaju čudna imena kao i čudan izgled svojih vozila, ali ih to ne sprečava [...]

Prava umetnost je dizajnirati karavan, koji je po definiciji robusno i gabaritno vozilo, da izgleda [...]