Auto magazin

BG info mape

BG info mape
17.07.2014.

JKP Parking servis u svojim objektima deliće besplatne flajere sa osnovnim podacima o uslugama koje pruža Parking servis. Na ovaj način žele da turistima, kojih u Beogradu godišnje ima oko 640.000, objasne načine parkiranja u gradu i plaćanja ove usluge.

Sve veći broj turista u Beograd dolazi automobilom. Kako bi se svi oni koji prvi put parkiraju u Beogradu lako snašli, Bg Info Mapa od sada sadrži ucrtane parking zone sa ulicama na kojima su prikazana javna parkirališta i garaže, kao i uputstva za korišćenje i plaćanja usluga parkiranja. Upotstvo za korišćenje napisano je na engleskom i srpskom jeziku.

Posetiocima je skrenuta pažnja da je parkiranje u centru Beograda vremenski ograničeno, dok na javnim parkiralištima i u garažama„Parking servisa svoja vozila neograničeno mogu parkirati u vremenu od 00 do 24 časa.

Na flajeru se nalazi mapa Beograda na kojoj su obeležene parking zone (crvena, žuta i zelena), lokacije javnih parkirališta i garaža, kao i poslovnice Korisničkog servisa, u kojima turisti mogu dobiti dodatne informacije.

Auto magazin Bginfo mapa

Kako bi turisti lakše vizuelno identifikovali parking zone, na flajeru su prikazane table crvene, žute i zelene zone. Posetioci se upućuju na mesta gde mogu kupiti parking karte, a za opciju plaćanja parkiranja SMS-om savetujemo im kupovinu kartica naših mobilnih operatera.

Štampanim sadržajima ovakvog tipa, „Parking servis” izlazi u susret inicijativama svojih korisnika, kako bi korišćenje usluga koje nudi učinio lakšim,  bržim, pristupačnijim i sigurnijim.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

O Miodragu mogu samo da kažem da je genije kada su u pitanju uređaji na [...]

Škoda ima puno zanimljivih i korisnik rešenja. Sjajno izgleda onaj poklopac za vetrobansku tečnost. Jedino [...]

Skoro niko leti ne iznajmljuje vozilo ukoliko nema klimu. Važi i za mala i za [...]

Imam Alfa romeo 166 2.4 restajling pali mi se lapica motora , a u vožnji [...]

U pravu ste. Hvala što nas pažjivo pratite i hvala na ukazanoj grešci! Veliki pozdrav od [...]

"Na primer, osnovna verzija ima mogućnost punjenja samo na AC punjaču, ali ne i na [...]

Preuzmite Auto magazin za android