Auto magazin

BG info mape

BG info mape
17.07.2014.

JKP Parking servis u svojim objektima deliće besplatne flajere sa osnovnim podacima o uslugama koje pruža Parking servis. Na ovaj način žele da turistima, kojih u Beogradu godišnje ima oko 640.000, objasne načine parkiranja u gradu i plaćanja ove usluge.

Sve veći broj turista u Beograd dolazi automobilom. Kako bi se svi oni koji prvi put parkiraju u Beogradu lako snašli, Bg Info Mapa od sada sadrži ucrtane parking zone sa ulicama na kojima su prikazana javna parkirališta i garaže, kao i uputstva za korišćenje i plaćanja usluga parkiranja. Upotstvo za korišćenje napisano je na engleskom i srpskom jeziku.

Posetiocima je skrenuta pažnja da je parkiranje u centru Beograda vremenski ograničeno, dok na javnim parkiralištima i u garažama„Parking servisa svoja vozila neograničeno mogu parkirati u vremenu od 00 do 24 časa.

Na flajeru se nalazi mapa Beograda na kojoj su obeležene parking zone (crvena, žuta i zelena), lokacije javnih parkirališta i garaža, kao i poslovnice Korisničkog servisa, u kojima turisti mogu dobiti dodatne informacije.

Auto magazin Bginfo mapa

Kako bi turisti lakše vizuelno identifikovali parking zone, na flajeru su prikazane table crvene, žute i zelene zone. Posetioci se upućuju na mesta gde mogu kupiti parking karte, a za opciju plaćanja parkiranja SMS-om savetujemo im kupovinu kartica naših mobilnih operatera.

Štampanim sadržajima ovakvog tipa, „Parking servis” izlazi u susret inicijativama svojih korisnika, kako bi korišćenje usluga koje nudi učinio lakšim,  bržim, pristupačnijim i sigurnijim.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Poštovani imam problem sa blokiranjem prednjeg točka na mecedesu b klase .pritisak kočenja tog točka [...]

Svi više vole klasične benzinske motore. Države moraju da pseognu za veoma restriktivnim merama ako [...]

Ako se pogleda statistika koliko vozila se zapalilo, i to samo od sebe, Tesla bi [...]

Hteo bi da radim torziju na peugeot 206 xs, interesuje me cena i dal [...]

Interesuje me jaris hibrid 1.5 litar motor koliko ce kostati dobija li se sunvencija I [...]

Prelepi, kao i do sada! [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad