BMW klub Srbija u nedelju održava veliki skup

BMW Klub Srbija i ove godine organizuje veliki godišnji skup vlasnika i ljubitelja ove prestižne marke.

Ovogodišnji skup pod nazivom “BMW motivation 2019” održaće se u nedelju 02.06. u Beogradu u “Autokomerc karting centru” u ulici Svetog Save 84c u blizini beogradskog aerodroma sa početkom u 12:30.

Kao krovna organizacija BMW auto klubova u Srbiji, iz ovog udruženja najavljuju da će skupu prisustvovati svi klubovi iz zemlje i regiona, što obećava veliki broj učesnika i garantuje dobru zabavu.

auto magazin bmw klub srbija Organizatori očekuju da bude nadmašen broj od 160 vozila koliko je bilo na prošlogodišnjem skupu.

Posetioci će moći da vide jedinstven spoj retkih i očuvanih primeraka iz ’60-ih preko legendarnih modela iz ’80-ih i ’90-ih godina, pa sve do najnovijih tehnoloških majstorija fabrike iz Minhena oličenih u modelima “i3” i “i8”.

Svi posetioci manifestacije moći će da glasaju za najlepši automobil skupa, dok će stručni žiri imati posao da izabere najbolje primerke u tri kategorije “OEM+”, “Najbolji motorni prostor” i “Najbolji interijer”.

[vc_video link=”https://youtu.be/O9Eq8WRcM30″]

U okviru zabavnog dela priredbe biće organizovano karting takmičenje u kome se vlasnicima najbržih krugova na stazi “Autokomerc” smeše specijalne nagrade.

BMW Klub Srbija ovu manifestaciju organizuje u saradnji sa kompanijom Delta Motors, generalnim uvoznikom za vozila marke BMW i servisom “BMW 6+”, ovlašćenim BMW servisom koji je prvenstveno namenjen BMW i Mini vozilima starijim od šest godina.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring