Auto magazin

BMW klub Srbija u nedelju održava veliki skup

BMW klub Srbija u nedelju održava veliki skup
29.05.2019.

BMW Klub Srbija i ove godine organizuje veliki godišnji skup vlasnika i ljubitelja ove prestižne marke.

Ovogodišnji skup pod nazivom “BMW motivation 2019” održaće se u nedelju 02.06. u Beogradu u “Autokomerc karting centru” u ulici Svetog Save 84c u blizini beogradskog aerodroma sa početkom u 12:30.

Kao krovna organizacija BMW auto klubova u Srbiji, iz ovog udruženja najavljuju da će skupu prisustvovati svi klubovi iz zemlje i regiona, što obećava veliki broj učesnika i garantuje dobru zabavu.

auto magazin bmw klub srbija Organizatori očekuju da bude nadmašen broj od 160 vozila koliko je bilo na prošlogodišnjem skupu.

Posetioci će moći da vide jedinstven spoj retkih i očuvanih primeraka iz ’60-ih preko legendarnih modela iz ’80-ih i ’90-ih godina, pa sve do najnovijih tehnoloških majstorija fabrike iz Minhena oličenih u modelima “i3” i “i8”.

Svi posetioci manifestacije moći će da glasaju za najlepši automobil skupa, dok će stručni žiri imati posao da izabere najbolje primerke u tri kategorije “OEM+”, “Najbolji motorni prostor” i “Najbolji interijer”.

U okviru zabavnog dela priredbe biće organizovano karting takmičenje u kome se vlasnicima najbržih krugova na stazi “Autokomerc” smeše specijalne nagrade.

BMW Klub Srbija ovu manifestaciju organizuje u saradnji sa kompanijom Delta Motors, generalnim uvoznikom za vozila marke BMW i servisom “BMW 6+”, ovlašćenim BMW servisom koji je prvenstveno namenjen BMW i Mini vozilima starijim od šest godina.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

prelistaj

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Sigurno mu nisu platili. [...]

Prelepi i preveliki [...]

Volvo je bio iostao u vrhu po brizi o bezbednosti svih učesnika saobraćaja. a biciklisti [...]

Postovanje... Interesuje me presvlake za BMW 525 karavan 2008..imam kozu pa leti je nepodnosljivo...(k alitetan [...]

Izgleda malo nabudženo, ali ovakvi automobili psotaju popularni. Veliko bogatstvo opreme mu daje atkrativnost, ali [...]

preuzmite auto magazin za android

Translate magazinauto.com

Preuzmite Auto magazin za android

Translate »