Bosch preuzima ZF Lenksysteme

Boš namerava da poveća svoj udeo u kompaniji ZF Lenksistemi (ZF Lenksysteme) na sto procenata. Do sada je kompanija ZFLS bila zajednički poduhvat kompanija Boš i ZF u razmeri 50:50.

Boš namerava da poveća svoj udeo u kompaniji ZF Lenksistemi (ZF Lenksysteme) na sto procenata.
Do sada je kompanija ZFLS bila zajednički poduhvat kompanija Boš i ZF u razmeri 50:50. ZF Lenksistemi zapošljava 13 hiljada ljudi u osam zemalja. Ona razvija, proizvodi i prodaje upravljačke sisteme za putničke automobila i komercijalna vozila širom sveta. Tokom 2013. godine zabeležila je promet od 4,1 milijarde evra.

ZF 03

“ZFLS neprestano raste jos od 1999. godine i takođe se vrlo uspešno razvila kroz odličnu saradnju između ZF-a i Boša. Želeo bih da se iskreno zahvalim svim zaposlenima ZFLS-a na njihovom trudu i predanosti tokom godina”, rekao je dr Stefan Zomer, glavni izvrsni direktor društva ZF Fridrihshafen AG. “Da bismo i dalje mogli da ispunjavamo zahteve sve dinamičnijeg poslovnog okruženja, Boš i ZF su odlučili da promene vlasničku strukturu kompanije ZFLS.
Sa Bošom kao matičnim društvom imamo pouzdanog partnera na nasoj strani s kojim mol.emo nastaviti uspešno raditi na tehnološkim inovacijama i ekonomskom rastu”, izjavio je dr Markus Parhe, zamenik predsednika upravnog odbora kompanije ZFLS.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring