Auto magazin

Otvoren auto-salon sa premijum brendovima FAS

Otvoren auto-salon sa premijum brendovima FAS
26.09.2014.
"Džip čiroki" premijerno u Srbiji

U skladu sa standardima Fijat Krajsler grupacije juče je u Novom Sadu otvoren novi auto-salon „Stojanov d.o.o.“, sa premijum brendovima kompanije Fijat Automobili Srbija - Džip, Alfa Romeo i Lanča

U skladu sa standardima Fijat Krajsler grupacije juče je u Novom Sadu otvoren novi auto-salon „Stojanov d.o.o.“, sa premijum brendovima kompanije Fijat Automobili Srbija – Džip, Alfa Romeo i Lanča. Tom prilikom je premijerno javnosti predstavljen i novi model “džip čiroki”.

Na svečanom otvaranju, nakon presecanja vrpce, prisutnima se obratio gospodin Umberto Janućeli (Umberto Iannuccelli), komercijalni direktor kompanije FAS, istakavaši svoje zadovoljstvo da “AK Stojanov” se razvija u pravom smeru koji će na obostrano zadovoljstvo uticati na što bolji razvoj poslovanja.

Čestitke za otvaranje novog salona - Janućeli - Stojanov

Čestitke za otvaranje novog salona – Janućeli – Stojanov

Auto-salon „Stojanov d.o.o.“ ovlašćeni je zastupnik u prodaji i servisiranju brendova Fijat, Alfa Romeo, Lanča i Džip sa preko 40 zaposlenih. Objekat se prostire u dva moderna prodajno-servisna centra, ukupne površine 6.500 kvadratnih metara. Servisni deo prostire se na 3.700 kvadrata i opremljen je najsavremenijim alatima, dijagnostičkim uređajima, a poseduje i magacin originalnih rezervnih delova. Servis pruža usluge iz oblasti mehanike, elektronike, limarskih i farbarskih radova. U okviru objekata nalaze se vulkanizerski servis, hotel za čuvanje pneumatika, te najsavremenija linija za tehnički pregled vozila i motocikala. Firma poseduje i sopstvenu šlep-službu, koju čine dva vozila za pružanje usluga pomoći na putu. U sklopu visokih standarda Fijat grupacije, firma poseduje više zamenskih i test vozila.

Stojanov

Premijerno je prikazan i “džip čiroki” koji će na našem tržištu biti dostupan u dva paketa opreme: “logitjud” i “limitid”. Što se motora tiče, u ponudi će se naći “2,0 multidžet” motor od 140 KS sa manuelnim šestostepenim menjačem, kao i varijanta od 170 KS sa novim automatskim devetostepenim menjačem. Pored standardnog pogona na prednjim točkovima, dostupan je i “džip aktiv drajv I” – 4×4 pogon. Za najbrže kupce, biće pripremljena primamljiva ponuda u ovlašćenim Džip prodajnim salonima.

Cene “džipa čiroki” se kreću od 34.990 evra sa PDV-om, koliko je potrebno izdvojiti za varijantu sa prednjim pogonom i slabijim dizelašem, pa sve do 46.550 evra, koliko košta bolje opremljeni model sa 4×4 pogonom i jačim motorom.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

gde moze da se pogledaju modeli koje imate ovaj Kona model dizel malo poboljsan sa [...]

Golf nikada nije bio tako skup i nije bio premium auto. Koncept sa njim je [...]

Ovakvi automobili mogu da prođu samo ako države ili bolje veći gradovi zabrane vozila na [...]

Kako mogu da vas kontaktiram [...]

Ove godine sam kupio novu Mazdu 3 sa 186ks i automatskim menjacem. Prodavac me je [...]

I moram da dodam da Mazda ima potrosnju ne manju od 9.5l i to kombinovane [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad