Chery zabeležio značajan rast

1

Sa obimom prodaje koji prelazi 100.000 jedinica tokom pet uzastopnih meseci, prodaja Chery vozila u prvih 10 meseci premašila je milion jedinica

Kompanija Chery je nedavno objavila najnovije rezultate prodajne rezultate. Oktobar koji je upravo protekao bio je peti uzastopni mesec u kome je mesečni obim prodaje automobila ove kompanije premašio 100.000, sa rastom ukupne prodaje od 50,4 odsto u odnosu na prethodnu godinu, dostižući tako 132.828 jedinica. Chery je prodao ukupno 1.026.758 vozila u prvih deset meseci, što je najbolji učinak u istom periodu, sa rastom od 38,8 procenata na godišnjem nivou, čime je po prvi put ostvaren rekord od preko milion jedinica godišnje prodaje.

Chery proizvodi iz TIGGO porodice dobro se prodaju širom sveta zahvaljujući dokazanoj „Strategiji proizvoda Hero”

Cherijevi proizvodi su oduvek bili veoma cenjeni i dobro prihvaćeni na globalnom automobilskom tržištu, posebno proizvodi modeli iz game TIGGO, a u okviru „Strategije proizvoda Hero”. Dve glavne serije ovog modela – TIGGO 7 i TIGGO 8, ostvarile su na globalnom tržištu izuzetne rezultate prodaje od 134.900 i 159.500 jedinica od januara do oktobra ove godine.

Naročito dobri rezultati zabeleženi su u Južnoj Americi, na Bliskom istoku, ali i u drugim regionima Chery je potvrdio odlične rezultate. U Brazilu, od januara do oktobra ove godine, Cheryev kumulativni obim prodaje iznosio je 29.854 jedinica, sa tržišnim udelom od 2,38 odsto, što ga svrstava među 10 najprodavanijih brendova i nadmašuje neke od vodećih brendova u Evropi. Predvođen kontinuiranom dobrom prodajom modela TIGGO porodice, Chery ARRIZO 6 takođe privlači sve više brazilskih kupaca, a osvojio je i nagradu za najbolju pretprodaju 2022.

Na Bliskom istoku, Chery je takođe postigao dvostruko povećanje u pogledu prodaje na tržištu i reputacije brenda. Posebno je TIGGO 8 Pro hvaljen od strane uticajnih medija kao „potpuno nova revolucija na automobilskom tržištu u Kataru” i osvojio je titulu „The Most Intelligent Pioneer”.

Kontinuirano dobra prodaja Chery automobila na globalnom tržištu i najbolji učinak u istom periodu ne samo da su usko povezani sa odličnim kvalitetom proizvoda, već se mogu direktno pripisati Cheryevoj dubokoj posvećenosti uslugama kupcima i aktivnom marketingu na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

U oktobru je Chery na globalnom tržištu pokrenuo opsežnu seriju aktivnosti tokom FIFA Svetskog prvenstva u Kataru 2022, uključujući osvetljavanje znamenitosti u Kataru, Meksiku, Brazilu i mnogim drugim zemljama. Sa zvaničnim otvaranjem Svetskog prvenstva u novembru, Chery će takođe započeti proslavu kako bi podelio karnevalski duh i strast sa milionima korisnika širom sveta. Tada će se sukcesivno pokrenuti TikTok izazov „Igrajte zajedno” (“Play Together”), gde će stotine ljudi iz sporta zajedno komentarisati fudbal i druge uzbudljive aktivnosti. Osim toga, Chery će organizovati i aktivnost “WCWL Karnevalsko veče” („WCWL Carnival Night”) za ključne utakmice, kako bi „igrali zajedno” i sa globalnim korisnicima.

Fokusirajući se na Svetsko prvenstvo, Chery takođe aktivno sprovodi ciljane aktivnosti na različitim tržištima. U Brazilu, Chery će sarađivati sa vrhunskim igračima i poznatim sportskim medijima u svim aspektima, i održavati izuzetno uzbudljive offline aktivnosti za hiljade korisnika, a u zemlji domaćinu, Kataru, Chery će obezbediti vozila za odeljenje bezbednosti, kao i vozila za medije iz više od deset zemalja učesnica. Pored toga, Chery će tokom Svetskog prvenstva obezbediti za vlasnike vozila širom sveta i besplatnu uslugu prevoza na međunarodnom aerodromu Doha.

Mada je 2022. godina teška i izazovna za globalno tržište automobila, Chery je po prvi put postigao obim prodaje od preko 100.000 jedinica u pet uzastopnih meseci i godišnji obim prodaje od preko milion jedinica, pokazujući svoju apsolutnu sposobnost da prevaziđe izazove. Sa početkom Svetskog prvenstva i pozitivnim tržišnim rezultatima na kraju godine, očekuje se da će Chery postaviti još jedan prodajni rekord u naredna dva meseca čime bi zaokružio 2022. godinu.

Chery International

Od svog osnivanja, Chery se uvek pridržavao strategije zasnovane na tehnologiji, stvarajući brend vozila sa međunarodnom konkurentnošću i uticajem kao svojom korporativnom vizijom.

Oslanjajući se na stalnu težnju za tehnološkim inovacijama, Chery je postao prva kompanija za putnička vozila u Kini koja je savladala osnovnu tehnologiju motora, menjača, šasije, platforme i nove energije, a takođe i prva u Kini koja izvozi vozila, delove, tehnologije i opremu za proizvodnju motora i vozila na inostrano tržište.


 

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring