Auto magazin

Chery najbolji kineski proizvođač automobila

Chery najbolji kineski proizvođač automobila
05.09.2023.

Izveštaj „Top 50 kineskih proizvođača među globalnim brendovima za 2023.“ je analitički izveštaj sa velikim autoritetom i referentnom vrednošću. Da bi se pravilno procenili stavovi svetskih potrošača o kineskim brendovima, lista integriše MDS analizu modela a pokriva i Google onlajn korisnike.

Istovremeno se beleži saobraćaj na web sajtu brenda, aktivni korisnici aplikacije, kao i indeksi Google i YouTube pretraga. Upoređivana su sa lokalnim brendovima na inostranim tržištima 234 brenda kandidata u 15 kategorija, kao što su kućni aparati, potrošačka elektronika i automobili, a odabrano je 50 najboljih kako bi se precizno izmerila percepcija inostranih korisnika o globalnim kineskim brendovima koji su u usponu. Snagu 50 najboljih brendova čine tri glavne dimenzije: „značenje“, „diferencijacija“ i „aktivacija“. Generalno, ovo pokazuje da što je brend rangiran kao snažniji, to je veća spremnost korisnika da odaberu taj brend.

Do sada je Tiggo 8 familija stekla poklonike i poverenje među više od 800.000 korisnika širom sveta. Ona nije samo šampion u prodaji srednjeg SUV segmenta iz asortimana svog brenda, već i šampion u prodaji SUV-a sa 7 sedišta iz asortimana ovog brenda. U mnogim zemljama i regionima, uključujući Brazil, Rusiju, Katar, itd, Tiggo 8 familija takođe je ocenjena kao najbolji SUV. Izvozi se u više od 80 zemalja i regiona, obogaćujući novim iskustvom vožnje potrošače širom sveta.

Kantar i Google zajednički su objavili listu 50 najboljih kineskih proizvođača među globalnim brendovima za 2023. Chery je najbolje plasirani kineski proizvođač automobila a 14. je na ukupnoj listi i ovaj brend je ostvario veliki rast. Od osnivanja, Chery je implementirao strategiju globalizacije i uvek se oslanjao na razvoj zasnovan na tehnologiji, sa korporativnom vizijom izgradnje automobilskog brenda koji ima međunarodnu konkurentnost i uticaj. Nakon 26 godina razvoja, prodajna i servisna Chery mreža pokriva više od 80 zemalja i regiona i ima više od 12 miliona korisnika širom sveta.

U isto vreme, Chery je preduzeo niz društveno korisnih aktivnosti na globalnom tržištu, uključujući zeleni razvoj, zaštitu životne sredine, socijalnu zaštitu, obuku osoblja i drugo, s nadom da će kontinuiranim naporima doprineti društvu i obezbediti bolje proizvode i usluge za potrošače širom sveta.

Chery FX

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Aktuelno Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Veoma dobar rezultat, jedan od pet nije uote malo. Još kada bi vlade u EU [...]

Super je auto, samo malo moze da predje [...]

Čuveni italijanski dizajn iz prošlog veka kockastih vozila. Iako naspram današnjih dizajna deluju staro i [...]

Ovo je jedno od onih vozila koja osim vrhunskih performasi sa lakoćom nosi svoj šarm, [...]

Bolji je Opel Grandland 2.0 d 2019 g. [...]

Kinezi imaju čudna imena kao i čudan izgled svojih vozila, ali ih to ne sprečava [...]