Da li biste slagali Lego Mercedes Arocs 3245?

Čuvena kompanija za proizvodnju igračaka od kockica, Lego, u saradnji sa Dajmleromje napravila model na bazi kamiona "mercedes aroks 3245"

Čuvena kompanija za proizvodnju igračaka Lego i automobilski gigant Dajmler su odlučile da zajedničkim snagama dizajniraju model kamiona Lego Mercedes Arocs 3245. Reč je o pravoj maketi kamiona izrađenoj od Lego kockica.

Sudeći po komplikovanoj i detaljnoj konstrukciji, ovo je više smanjeni model kamiona nego igračka. Reč je o “Technic” liniji kompanije Lego, koja može da se pohvali visokom nivou tehničkih detalja.

“Aroks 3245” može da se pohvali da je sastavljen od čak 2.793 različita dela i ima nekoliko pneumatskih komponenti. Dug je 54 cm, 14 je širok i visok je 31 cm.

auto magazin Lego introduces their Mercedes Arocs 3245

U kompaniji Lego kažu da su se potrudili da što vernije naprave “aroks 3245”. Kamion ima četiri osovine, kran sa kašikom, pumpe sa novim pneumatskim sistemom…

Kao i kod drugih “lego tehnik” modela, i ovaj dolazi sa šemom za sklapanje alternativnog modela, odnosno vozila koje je autentično i izazovno za sklapanje.

Prodaja “lego aroks 3245” modela počinje 1. avgusta i važiće za jedan od najsloženijih modela “lego tehnik” linije.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring