Dacia Duster pickup kao Renault Oroch

Nakon brojnih nagađanja, koncept vozila i špijunskih snimaka, Reno će 18. juna na Salonu automobila u Buenos Ajresu zvanično predstaviti "reno oroč", pikap verziju "dastera".

Nakon brojnih nagađanja, koncept vozila i špijunskih snimaka, Reno će 18. juna na Salonu automobila u Buenos Ajresu zvanično predstaviti “reno oroč”, pikap verziju “dastera”.

auto magazin renault oroch dacia duster pickup

“Dačija daster” se, kao i drugi modeli ovog brenda na nekim tržištima prodaju sa Renoovim znakom, kao što je to slučaj u Južnoj Americi.

Nakon velikog uspeha koji je “daster” postigao širom sveta, Reno je odlučio da pokrene serijsku proizvodnju pikap verzije.

auto magazin renault oroch dacia duster pickup

Za ovaj automobil je karakteristična niska cena i odličan odnos uloženog i dobijenog. Nova verzija karoserije će samo doprineti ovom uspehu i omogućiti ljudima da povoljno dođu do praktičnog vozila koje ima duplu kabinu sa četvora vrata i sasvim solidan tovarni prostor.

auto magazin renault oroch dacia duster pickup

Za sada nije poznato da li će se “daster pikap” naći u prodaji u Evropi, s obzirom da bi i na Starom kontinentu imao veliki broj poklonika koji cene praktičnost po povoljnoj ceni.

auto magazin renault oroch dacia duster pickup

Tome u prilog govori i činjenica da je jedna firma u Rumuniji za sopstvene potrebe naručila čak 60 specijalno prepravljanih “dastera” u pikap verziju.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring