Digitalne inovacije za Audi Q2

Audi Q2 dobija novi infotainment ekran i još bogatiju tehničku opremu. Ove novine će biti dostupne od drugog kvartala 2024. godine.

Novi MMI Touch ekran, sa dijagonalom od 8,8 inča i rezolucijom od 1.270 x 720 piksela, debituje kao zamena za prethodni sistem sa točkićem u srednjem tunelu, potpuno ga zamenjujući. Na mestu takozvanog okruglog džojstika, sada se nalazi pregrada za sitnice.

Navigacioni sistem MMI plus sa MMI touch uključuje i LTE modul za brz prenos podataka i WiFi hotspot.

Nakon kupovine vozila, sistemi takođe nude tri godine besplatno Audi connect navigation usluge, koje uključuju online informacije o saobraćaju, online pretragu tačaka interesovanja (POI) i destinacija, unošenje ciljeva putem myAudi aplikacije, vremenske informacije, personalizovane online vesti, strimovanje i pristup kalendaru.

Audi Q2

Dva USB-C priključka takođe debituju, dok paket povezivanja sadrži Apple Car Play ili Android Auto konekciju.

Digitalni kombinovani instrument Audi virtual cockpit takođe je novitet u ovom malom Audi SUV-u.

Ima Full-HD ekran sa rezolucijom od 1.920 x 720 piksela. Pored klasičnih informacija kao što su brzina i obrtaji motora, mogu se prikazati i detalji o muzičkim naslovima, Audi connect uslugama i 3D navigacionoj mapi.

Pomoću kontrola na upravljaču Q2-a, možete upravljati sadržajem i birati između tri različita rasporeda, uključujući “dinamički” mod, koji prikazuje brzinu i obrtaje kroz sportske dizajnerske grafike.

Audi Q2

Dostupne hardverske opcije uključuju 705-vatni Sonos 3D audio sistem sa 14 zvučnika, 15-kanalnim pojačalom i subwooferom, kao i Audi phone box, koja omogućava bežično punjenje pametnih telefona i prenos podataka preko antene vozila brzinom 5G/LTE.

Na kraju, standardnu bezbednosnu opremu Audija proširuje uvođenje kamerom baziranog sistema za prepoznavanje saobraćajnih znakova, koji je sposoban da prepozna ograničenja brzine i zabrane prolaza.

1 KOMENTAR

  1. Na sreću nema prevelike tač skrin ekrane koji više smetaju nego što pomažu. Ti ekrani nisu bezbedni i autokompanije konačno treba da prihvate realnost i ako ih već ne ukidaju barem da ih ppstepeno smanjuju u. Možda je najbolje imati duple komande ko ne voli digitalne da može da ih isključi i vozi sa analognim.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring