Dodatna garancija na “opele”

Standardna garancija na sve Opelove modele je dve godine. DOdatnom uslugom pod nazivom "fleks ker" (FlexCare) Opel je obezbedio svojim kupcima dodatne dve godine garancije i pomoći na putu

Opelova “fleks ker” (FlexCare) produžena garancija podrazumeva garanciju na delove vozila u trajanju od dve godine nakon isteka dvogodišnje garancije proizvođača, ili ukupno pređenih 120.000 km, to jest, do ispunjenja jednog od ova dva uslova. Garancija obuhvata besplatne popravke i zamene delova za nove automobile, od strane ovlašćenog Opelovog servisa. Garancija se ne odnosi na normalno habanje i kidanje, kao ni na kvarove koji proizilaze iz spoljnih mehaničkih ili hemijskih uticaja, neispravnog rukovanja vozilom, popravaki vršenih od strane trećih lica, modifikacija koje Opel nije odobrio ili nepostojanja propisanih provera.

Auto magazin Opel prodaja

“Opel fleks ker” uključuje i besplatnu Opel Produženu pomoć na putu u okviru trajanja ugovorene polise. U slučaju neočekivanog kvara Opelova pomoć na putu obezbediće da vlasnici Opel vozila stignu na odredište u željeno vreme. Tokom celog dana, u više od 40 evropskih zemalja, Opelova pomoć na putu nudi pomoć, uslugu šlepanja i uslugu iznajmljivanja automobila.

Opel Produžena pomoć na putu stupa na snagu onog dana kada regularna pomoć na putu za pokriveno vozilo prema uslovima koji su navedeni u servisnoj knjižici i dalje ostaje na snazi u periodu koji je naveden u “opel fleks ker” sertifkatu ili do dostignute maksimane kilometraže.

Detaljne informacije o svemu ovome možete pronaći na sajtu kompanije Opel http://www.opel.rs/garancija.html.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring