Auto magazin

Fijat partner Nišvil džez festivala

Fijat partner Nišvil džez festivala
03.05.2014.
500L uz sav taj džez

U susret Nišvil džez festivala, koji će se održati od 14. do 17. avgusta u prostoru Tvrđave u Nišu, biće održan i niz manifestacija koje će prethoditi tom događaju. Jedna od njih je i obeležavanje Međunarodnog dana džez muzike, 30. aprila u Nišu, gde je na scenu nastupio i model "fijat 500L"

U susret Nišvil džez festivala, koji će se održati od 14. do 17. avgusta u prostoru Tvrđave u Nišu, biće održan i niz manifestacija koje će prethoditi tom događaju. Jedna od njih je i obeležavanje Međunarodnog dana džez muzike, 30. aprila u Nišu, gde je na scenu nastupio i model “fijat 500L”.

Kompanija Fijat Automobili Srbija je svojim prisustvom sa modelom “fijat 500L” i uz parolu “Proudly Made in Serbia” izabrala upravo taj događaj kao najavu svog partnerstva sa predstojećim Nišvil džez festivalom jer smatra da je ovaj međunarodno priznat i cenjen festival događaj koji s pravom može da ponese epitet da je s ponosom iz Srbije. Početak saradnje je obeležen i posebnom akcijom koja je važila za sve prisutne tokom jučerašnjeg muzičkog događaja u Nišu. Na “fijat 500L” info pultu, ovlašćeni diler Auto Mig iz Niša je svim prisutnima i ljubiteljima modela “500L” delio poklon vaučere za besplatan prvi servis vozila “500L” u slučaju da su kupovinu izvršili upravo kod ovlaščenog dilera Auto mig. Ova posebna ponuda će važiti tokom trajanja Nišvil džez festivala. Pravo na uslugu besplatnog prvog servisa će imati samo oni koji su vaučer dobili na “500L” info pultu.

Nišvil džez festival ove godine slavi svoj jubilej, 20 godina postojanja i rada. Tokom proteklog perioda, festival je postao najveća manifestacija ovog tipa Jugoistočne Evrope. Ove godine se čekuje da broj posetilaca premaši prošlogodišnji broj od 120.000 ljubitelja džez muzike.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Da li ima ko da zna da mi napravi elektronski karburator za golfa2 [...]

Dali imate i polovne automobile. Opel corsa 3 vrata sa automatskim menjacem. Koja je cena [...]

Kaže se čuvene firma za autopresvlake a niko nije čuo za njih. O presvlakama i [...]

Da li toyota ima neki jeftiniji model N1, na primer yaris ili tako nešto, može [...]

Displej, tj digitalni kokpit ne odaje utisak premiuma, vec naprotiv, deluje jeftino, crna amorfna plasticna [...]

Lep auto.. Kupicu ga [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad