Dodatna oprema za “fordove” na popustu

U prodajno -servisnoj mreži Grand Motorsa nabavkom dodatne opreme za svog "forda" možete uštedeti 20 posto

U prodajno-servisnim centrima Grand Motorsa, vlasnici Ford automobila imaju mogućnost da po 20 odsto nižim cenama nabave dodatnu opremu koja će im korišćenje vozila u zimskim mesecima učiniti lakšom, komfornijom i bezbednijom.
Na popustu su dodatni transportni sistemi: krovni nosači, poprečni krovni nosači, nosači za skije i bicikle, krovni boksovi i kuke za vuču; aluminijumski naplaci, ratkapne i sigurnosne matice točka; patosnice za kabinu i prtljažnik, zavesice na blatobranima, usmerivači vazduha na bočnim prozorima…
Pored toga vlasnici “fordova mogu i da “našminkaju” svog ljubimca spojlerima, oblogama pragova, alu oblogama pedala, kožne oblogama ručice menjača, lajsnama na pragovima sa oznakom modela.
Po povoljnim cenama, u ponudi su i kompleti zimskih točkova. Vlasnicima vozila sa fabrički ugrađenim alu naplacima Grand Motors preporučuje komplete koji obuhvataju zimske pneumatike, čelične naplatke, poklopce točkova i matice. Onima koji na svojim Fordovima već imaju čelične naplatke nudi se mogućnost kupovine zimskih pneumatika na još jednom setu čeličnih „felni“.
Sva dodatna oprema se može i ugraditi tamo gde je kupljena – u svih pet prodajno-servisnih centara na Novom Beogradu, Petlovom brdu, u Subotici, Novom Sadu i Nišu .

2 KOMENTARA

  1. Moje postovanje,

    Da li imate zaavesice sto idu na blatobrane za ford mondea 3k, 2003 god, karavan?

    Sa postvanje,
    Muhovic Asmir.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring