Otvoren prvi prodajni salon Isuzua u Novom Sadu

Na raspolaganju kupcima su dva modela koja se isporučuju odmah, uz sniženu cenu i pogodnosti za kupovinu dodatne opreme

Prvog dana decembra novosadska kompanija Trio motors otvorila je svoj prvi prodajni salon Isuzu vozila. Salon se nalazi na jednoj od popularnijih lokacija u samom centru Novog Sada, a u njemu će biti izloženi modeli poznatog japanskog proizvođača vozila marke Isuzu, čiji je kompanija Trio motors prodavac i serviser. Novi salon će omogućiti svima koji su zainteresovani da vide vozila, kao i izloženu dodatnu opremu. U razgovoru sa sertifikovanim prodavcima svi zainteresovani posetioci će moći na pravi način da se upoznaju sa uslovima finansiranja, zakažu test vožnju i saznaju sve pojedinosti o Isuzu vozilima.

Otvaranje prodajnog salona pratiće i promotivna akcija “Isuzu 2 u 1”, koja će svim budućim kupcima omogućiti da odaberu željeno vozilo po ceni nižoj za 1.000 evra, uz dodatni bonus u iznosu od 1.000 evra za izbor dodatne opreme po želji. U akciju su uključeni modeli “isuzu D-max Double Cab Classic 4×4 MT”, kao i “isuzu D-Max Double Cab Premium 4×4 AT”. Isporuka svih modela je moguća odmah, a akcijska ponuda važi dok traju zalihe.

Kompanija Trio motors je prisutna na tržištu od 1991. godine od kada se uspešno bavi prodajom rezervnih delova za japanska i korejska vozila, servisiranjem vozila, kao i njihovom prodajom. Otvaranjem prodajnog salona, kompanija je napravila još jedan korak ka približavanju svim svojim cenjenim kupcima.

prodajni_salon_isuzu_triomotors_11

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring