Auto magazin

Eko Srbija i Total predstavili novo Ekonomy gorivo

Eko Srbija i Total predstavili novo Ekonomy gorivo
05.12.2014.
Manja potrošnja uz aditive

KOMPANIJA EKO SERBIA I TOTAL ACS FRANCE RAZVILI SU SPECIJALNU FORMULU ADITIVA ZA GORIVO, ZA MREŽU EKO PUMPI, ZAHVALJUJUĆI KOJIM VOZAČI ŠTEDE 4 POSTO U POTROŠNJI, UZ OSTALE PREDNOSTI OVE NOVE GENERACIJE GORIVA. EKSLUZIVNO NA EKO PUMPAMA OD 4. DECEMBRA U PRODAJI SU EKONOMY GORIVA

Predstavnici kompanije Eko Serbia, sa predstavnicima Total ACS France, zvanično su predstavili medijima i javnosti novitet u ponudi Eko pumpi koji predstavlja još jednu dobru vest za sve vozače u Srbiji. U partnerstvu sa vodećim svetskim proizvođačem aditiva u naftnoj industriji, sa Eko pumpi najavljuju novu generaciju goriva, koja su oplemenjena aditivima, zahvaljući kojim vozači mogu očekivati manju potrošnju i uštedu i do 4 posto prilikom svakog sipanja goriva, čistije usisne ventile, umanjenje trenja, manje buke i povećanje cetanskog broja, kao i celokupnu zaštitu sistema i motora od korozije.

.Auto magazin_TOP5203

Prisutnima su se obratili predstavnici kompanije Eko Serbia: Goran Dejanović, Generalni direktor, Vassilis Makris, Menadžer prodaje, Marija Lukić, Marketing i PR menadžer., Petros Karalis direktor Internacionalnih operacija, Miguel Angel Prieto, predstavnik Total ACS France.
Prezentacija za medije obuhvatila je i detaljno objašnjenje svih prednosti novih EKONOMY goriva, kako bezolovnog benzina 95 oktana (95Ekonomy), tako i Ekonomy Evro dizela. Laboratorijskim analizama ustanovljeno je da ova nova goriva, oplemenja jedinstvenom kombinacijom vrhunskih aditiva, štede novac vozačima jer im omogućavaju da pređu više kilometara bez dodatnog troška (prilikom sipanja od 50 litara goriva ušteda u potrošnji je do 2 litra po sipanju.). Ovo je samo jedna od prednosti i pogodnosti za srpske vozače jer nova goriva smanjuju i troškove održavanja i produžavaju radni vek motora zahvaljući svojstvima kojim se postojeće naslage odstranjuju i dalje sprečava sakupljanje i formiranje novih naslaga na usisnoj grani. Pored uštede kod Ekonomy evro dizel goriva primetan je i efekat povećanja snage jer aditivi povećavaju cetanski broj, kao i do 15 procenata smanjenja buke prilikom rada motora.
Novo gorivo je već u prodaji na svim stanicama u Srbiji.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Super je auto, samo malo moze da predje [...]

Čuveni italijanski dizajn iz prošlog veka kockastih vozila. Iako naspram današnjih dizajna deluju staro i [...]

Ovo je jedno od onih vozila koja osim vrhunskih performasi sa lakoćom nosi svoj šarm, [...]

Bolji je Opel Grandland 2.0 d 2019 g. [...]

Kinezi imaju čudna imena kao i čudan izgled svojih vozila, ali ih to ne sprečava [...]

Prava umetnost je dizajnirati karavan, koji je po definiciji robusno i gabaritno vozilo, da izgleda [...]