Dodatne pogodnosti iz Kije

Kompanija Kia Auto pokrenula je novu kampanju pod nazivom World Cup Edition gde je pored postojećih uslova beskamatnog finansiranja za sve modele, obezbedila dodatne pogodnosti za kupe "prosid".

U najnovijoj finansijskoj ponudi model “prosid” se sada može dobiti uz beskamatni kredit na čak 7 godina uz obavezno učešće od minnimum 30 posto za fizička lica.

Tako, na primer, model “prosid1,4 LX fan” sa trećinom učešća može da se kupi uz meseču ratu već od 89 evra, što ovaj model svrstava među najpovoljnije na tržištu. Paket opreme “fan” obuhvata sve elemente bezbednosti i komfora koje se očekuju od jednog modernog automobila, kao što su elektronski bezbednosni sistemi ABS, ESP, VSM, HAC, TCS, zatim šest vazdušnih jastuka, centralno zaključavanje, dnevna svetla, klima uređaj sa hlađenom pregradom ispred suvozača, radio/CD/mp3 plejer sa 6 zvučnika i USB/AUX ulazima, putni računar, podizači stakala, električno podesivi retrovizori i još mnogo toga.

Ostali najtraženiji modeli Kije (“rio”, “sid” i “sportidž”) se takođe mogu dobiti uz beskamatno finansiranje, do 5 godina i to na celokupnu vrednost vozila.

Akcija važi u svim Kija salonima širom Srbije i ograničena je količinom vozila na lageru koja su obuhvaćena ovom kampanjom.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring