Auto magazin

Ducati dobio novog zastupnika za Srbiju

Ducati dobio novog zastupnika za Srbiju
28.09.2015.
Svi modeli na jednom mestu

Firma Burnout je novi zastupnik Dukati motocikala za srpsko tržošte. Novi salon i servis nalaze se na Novom Beogradu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 95a.

Dukati ima novog zastupnika za Srbiju. Generalni uvoznik ovog italijanskog premijum brenda je beogradska firma Burnout, a novi salon se nalazi u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 95a na Novom Beogradu.

Objekat od 350 kvadratnih metara obuhvata izložbeni prostor urađen po najvišim Dukati standardima i servis na 100 km2. Izloženi su svi aktuelni modeli; “panigale, “monster”, “hipermotard”, “stritfajter”, “multistrada”, “djavel” i “skrembler”. Pored motora, ljubitelji ovog brenda mogu nabaviti i različitu dodatnu opremu i asesoare.

IMG_0484

Važna informacija za vlasnike “dukatija” je da novi uvoznik uvažava garancije i servis predhodnog. Novi uvoznik obezbedio je lager najtraženijih delova, a isporuka delova za teže kvarome je do 30 dana, međutim ukoliko je vlasniku deo hitno potreban specijalna pošiljka može stići za dva radna dana.

Plan novog uvoznika je vrlo ambiciozan – da tokom naredne godine u potpunosti razvije tržište ovog brenda i duplira broj prodatih motora.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Moto

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari