Ducati dobio novog zastupnika za Srbiju

Firma Burnout je novi zastupnik Dukati motocikala za srpsko tržošte. Novi salon i servis nalaze se na Novom Beogradu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 95a.

Dukati ima novog zastupnika za Srbiju. Generalni uvoznik ovog italijanskog premijum brenda je beogradska firma Burnout, a novi salon se nalazi u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 95a na Novom Beogradu.

Objekat od 350 kvadratnih metara obuhvata izložbeni prostor urađen po najvišim Dukati standardima i servis na 100 km2. Izloženi su svi aktuelni modeli; “panigale, “monster”, “hipermotard”, “stritfajter”, “multistrada”, “djavel” i “skrembler”. Pored motora, ljubitelji ovog brenda mogu nabaviti i različitu dodatnu opremu i asesoare.

IMG_0484

Važna informacija za vlasnike “dukatija” je da novi uvoznik uvažava garancije i servis predhodnog. Novi uvoznik obezbedio je lager najtraženijih delova, a isporuka delova za teže kvarome je do 30 dana, međutim ukoliko je vlasniku deo hitno potreban specijalna pošiljka može stići za dva radna dana.

Plan novog uvoznika je vrlo ambiciozan – da tokom naredne godine u potpunosti razvije tržište ovog brenda i duplira broj prodatih motora.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring