Kia isporučila vozila za Futsal2016 u Beogradu

Kompanija Kia Auto, ovlašćeni zastupnik za Kijina vozila za Srbiju, svečano je uručila ključeve prvih 9 vozila za potrebe predstojećeg Evropskog prvenstva u Futsalu koje će se održati u Beogradu u februaru naredne godine

Korporacija Kia Motors dugogodišnji je automobilski partner Svetske i Evropske fudbalske federacije (FIFA i UEFA). U skladu sa tim, ova saradnja je nastavljena i povodom predstojećeg prvenstva u futsalu naredne godine u Beogradu.

Auto magazin srbija kia futsal beograd 2016

Prvi deo kontigenta vozila sastavljen je od modela “sid”, “sportidž” i “optima”. Automobili su predati na korišćenje Fudbalskom Savezu Srbije kao tehničkom organizatoru i domaćinu EP u Beogradu. Početkom oktobra nas očekuje žreb koji će se obaviti takođe u Beogradu, a Kijini automobili će prevoziti zvaničnike i goste ovog događaja.

Krajem januara očekuje se isporuka drugog kontigenta vozila koja će služiti za prevoz visokih zvaničnika UEFA i gostiju tokom turnira.

Auto magazin srbija kia futsal beograd 2016
Direktor marketinga Kija Auta, Milan Derbogosijan, uručuje ključeve vozila selektoru Futsal reprezentacije Srbije, Aci Kovačeviću

„Ovo je lepa promocija za takmičenje koje nas očekuje februara sledeće godine. Mi se uveliko spremamo za to takmičenje, a jedan od važnih detalja je i današnje uručivanja ključeva prvih luksuznih automobila za potrebe domaćina i gostiju“, rekao je selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević, koji je ispred Organizacionog odbora primio ključeve automobila.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring