Ekskluzivno: Auto magazin izveštava uživo sa Salona automobila u Ženevi

Ekipa Auto magazina nalazi se na putu za Ženevu, odakle će uživo izveštavati sa jedne od najbitnijih automobilskih manifestacija na svetu

Prva nedelja marta tradicionalno je rezervisana za novinarske dane na prestižnom Salonu automobila u Ženevi. Novinari iz čitavog sveta, njih nekoliko hiljada, okupljaju se na ovom mestu ne samo da bi uslikali i opipali novitete, već i da bi se sastali i popričali sa vodećim ljudima automobilskih giganata, što je prilika koja se ne javlja često.

auto magazin geneva motor show 2016

Auto magazin i ove godine ima svoju ekipu u Ženevi koja će vas u narednim danima izveštavati o svim novitetima koji će biti prikazani. Takođe imamo zakazane i eksluzivne intervjue sa dizajnerima, inženjerima i menadžerima vodeći kompanija.

Fotografije koje sada ovde gledate napravili smo prošle godine, ali već uskoro očekujte svež i ekskluzivan materijal. Naravno, konačan, detaljan izveštaj, objavićemo u martovskom broju Auto magazina koji će se na kioscima pojaviti u prvoj polovini marta. Uživajte u automobilima uz nas!

auto magazin geneva motor show 2016

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring