Auto magazin

Euroimpeks novi zastupnik Pežoa u Srbiji

Euroimpeks novi zastupnik Pežoa u Srbiji
18.11.2014.

Makedonska firma Euroimpeks postala je novi zastupnik francuskog Pežoa na tržištu Srbije, preuzevši status uvoznika umesto Verano Motorsa koji je do sada imao taj status.

Na konferenciji za štampu u Beogradu, po prvi put je predstavljena kompanija Euroimpeks Autogrup (Euroimpex Autogroup), novi ekskluzivni uvoznik za Pežo u Srbiji, koja je od 1992. godine i generalni uvoznik te francuske kompanije u Makedoniji. Euroimpeks je prva privatna kompanija u Makedoniji koja je počela da se bavi trgovinom automobila i lakih motornih vozila.

– Naša kompanija nije po prvi put na srpskom tržištu. Od decembra 2009. godine već zastupamo Micubiši Motors posredstvom kompanije Inoto Motors. Svako tržište ima svoju specifičnost, a mi smo već savladali potrebe i mogućnosti potencijalnih klijenata u Srbiji, zahvaljujući radu sa Inoto Motorsom – rekao je Kiril Voinovski, generalni direktor Euroimpeksa.
Primarni cilj kompanije je da formira jaku prodajno-servisnu mrežu kako bi nastavila brigu o potencijalnim i sadašnjim vlasnicima Pežoovih modela, nezavisno u kojem kraju zemlje žive jer dugoročni cilj su zadovoljni i lojalni klijenti.

Nedavno grupacija PSA je sasvim promenila svoju strategiju, pozicionirajući Pežo brend stepenik više, praveći odličan spoj između tradicionalnih i savremenih vrednosti. Sa današnjim modelima, koji čine najmlađu gamu ikada, u kojoj nema nijednog modela starijeg od tri godine, Pežo ide sigurnim koracima napred osvajajući tržišta i povećavajući tržišni udeo.

– Želeo bih da naglasim da je dosadasnji uvoznik kompanija Verano Motors odradila svoj posao profesionalno svih ovih godina. Saradnja Verana i Euroimpeksa traje skoro 20 godina, i tu saradnju planiramo da razvijamo jos više. Verano ostaje u mreži Pežoa kao glavni diler u Srbiji, sa svojim prodajno-servisnim centrima u Beogradu i Nišu – izjavio je Danijel Voinovski, generalni direktor Euroimpeksa.

Euroimpeks Autogrup je startovala sa svojom prvom kampanjom n asrpskom tržištu, i to sa evropskim automobilom godine, modelom “pežo 308”. Uz to svi, budući kupci će dobiti petogodišnju garanciju, koja svedoči o vrhunskom kvalitetu, ekonomičnim motorima kao i novim efikasnim tehnologijama. Uskoro javnosti će biti predstavljen i novi restilizovani “pežo 508”.
Automagazin_pežo

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Poštovani imam problem sa blokiranjem prednjeg točka na mecedesu b klase .pritisak kočenja tog točka [...]

Svi više vole klasične benzinske motore. Države moraju da pseognu za veoma restriktivnim merama ako [...]

Ako se pogleda statistika koliko vozila se zapalilo, i to samo od sebe, Tesla bi [...]

Hteo bi da radim torziju na peugeot 206 xs, interesuje me cena i dal [...]

Interesuje me jaris hibrid 1.5 litar motor koliko ce kostati dobija li se sunvencija I [...]

Prelepi, kao i do sada! [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad