Auto magazin

Fiat i Jeep akcija “Nedelja čuda” traje do nedelje 28. juna

Fiat i Jeep akcija “Nedelja čuda” traje do nedelje 28. juna
26.06.2020.

1

Do nedelje 28. juna u svim dilerstvima u Srbiji kompanije FCA Srbija aktuelna je posebna prodajna akcija, javnosti od ranije poznata kao dvadesetpetočasovna „Noć čuda“, četiri godine ove manifestacije, otvorenih vrata naših salona sa mnoštvom sadržaja za sve zainteresovane za brendove Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep i Abarth, ove godine obeležava se po peti put u vidu „Nedelje čuda“.

Fiat Jeep The Week of MiraclesOva nedelja „The Week of Miracles“, u ovoj formi, organizuje se isključivo iz predostrožnosti u trajanju od sedam dana kada potencijalni kupci u prodajnim salonima mogu da izbegnu gužve i okupljanja većeg broja ljudi na jednom mestu.

Fiat Jeep The Week of MiraclesCar@home je još jedan od načina detaljnog uvida u modele i načina kupovine, a reč je o mogućnosti koju je uvela i osmislila FCA grupa, gde kupci iz svojih domova mogu detaljno da se upoznaju sa ponudom i svim pojedinostima vozila koji ih interesuju na lak i brz način preko svog računara uz pomoć i direktnu komunikaciju sa prodavcem.

Fiat Jeep The Week of MiraclesKada jer reč o novitetima koji su izloženi, a to su mild hybrid Fiat 500 i Jeep Compass proizveden u Evropi, “Nedelja čuda” prava je prilika da se predstave tržištu koje do sada nije imalo prilike da ih vidi.  Krajem godine domaćem tržištu biće predstavljene elekrifikovane verzije modela Jeep Renegade, Jeep Compass i Jeep Wrangler, i naravno potpuno električni Fiat 500 BEV! Da podsetimo, Jeep Compass u “Nedelji čuda” se nudi u najvišem paketu opreme Limited sa cenom od 22.990 evra.

Fiat Jeep The Week of MiraclesBrend Fiat u okviru akcije obuhvata promo pakete za 500L i Pandu, a izdvaja se Forte ponuda, odnosno bogata oprema na svim verzijama modela Fiat Tipo, Sedan, HB/SW, model koji je drugu godinu zaredom broj jedan u prodaji fizičkim licima, što čini preko 23% tržišnog učešća.

Fiat Jeep The Week of MiraclesZa Tipo Sedan ponuda je 10.990 eura, a za hečbek 11.490 eura. Fiat 500X 1.0 120 KS sa novim turbo motorom i dvobojnom karoserijom u sklopu bogate Forte ponude je 15.990 evra. Fiat Panda Launch Edition i Fiat 500 Launch Edition Mild Hybrid u ponudi je od 9.490 eur i od 10.990 eur.

Fiat Professional ističe Fiat 500L Cross sa N1 homologacijom koji startuje od 10.990 evra.

Fiat Jeep The Week of MiraclesKada je reč o modelima iz viših klasa povoljnije cene dobijaju se popustima koji su i do 7.000 eura.

Modeli su na raspolaganju za testiranje, bilo u pratnji prodavca ili se dovozi na adresu na test od dva sata, sve opet uz pridržavanje preporuka konkretno tako što klijent vozi a pratnja iz FCA sedi dijagonalno, a brend Mopar pre svega potvrđuje sertifikatom da je vozilo dezinfikovano i spremno za upotrebu.

Detaljne informacije o ponudi za vozila marke Fiat možete pronaći na www.fiatakcija.com/week-of-miracles/fiat/, a za vozila marke Jeep na https://fiatakcija.com/week-of-miracles/jeep/.

Fiat Jeep The Week of MiraclesFiat Jeep The Week of MiraclesFiat Jeep The Week of MiraclesFiat Jeep The Week of MiraclesFiat Jeep The Week of MiraclesFiat Jeep The Week of MiraclesFiat Jeep The Week of Miracles

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Kako mogu da vas kontaktiram [...]

Ove godine sam kupio novu Mazdu 3 sa 186ks i automatskim menjacem. Prodavac me je [...]

I moram da dodam da Mazda ima potrosnju ne manju od 9.5l i to kombinovane [...]

Možda ipak malo predugačak članak, ali sve u svemu ok! [...]

Buba je vanvremenski auto. Šteta što je više ne proizvode. Nova Buba nije adekvatna zamena, [...]

Moja Mazda 2.2 175D AT, Revolution too, kupljena pre 5 i po godina, nova u [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad