Auto magazin

Fiat Tipo Cross dobio karavan verziju

Fiat Tipo Cross dobio karavan verziju
13.01.2022.

Fiat je predstavio najnoviju ediciju svoje game pod nazivom RED. To je, inače, naziv organizacije za hitne slučajeve. Osnovali su je Bono i Bobi Šrajver 2006. godine kako bi kompanije pretvorili u oružje za borbu protiv pandemije AIDS-a.

Danas se ta ista armija kompanija takođe bori protiv pretnje COVID-19 i njegovog razornog uticaja na najugroženije zajednice u svetu, dajući glas potrebi za istinski globalnim odgovorom.

Fiat-RED

Tako je kompletna gama sa RED loogom na karoseriji i unutrašnjosti prepoznatljiva po crvenoj karoseriji, kao i kombinaciji crno-crvenih sedišta sa brojnim detaljima istaknutim crvenom bojom.

New-Fiat-500-RED

Istovremeno, uz RED ediciju svih modela u gami, predstavljen je i Tipo Cross Station Wagon. Tako je i karavan dobio povišenu verziju sa ofroud detaljima po ugledu na hečbek.

Fiat-Tipo-RED

Ovo je auto koji je namenjen pre svega onima koji žele dodatni prostor u prtljažniku. U odnosu na hečbek ima 110 litara više, tako da je ukupna zapremina 550 litara.

Fiat-Tipo-RED

Još jedna zanimljivost u RED ediciji je ta što je novi Fiat 500 dobio i opciju za sterilizaciju predmeta. Konkretno, u kasetu je ubačena UV lampa, kojoj je dovoljno i svega nekoliko sekundi da ubije dobar deo bakterija i virusa na površini predmeta koji osvetljava.

Tako putnici mogu vrlo brzo da sterilišu ruke, mobilni telefon ili ključeve. Čak je predviđen i interval od tri minuta, za predmete koje želite da detaljno sterilišete.

New-Fiat-500-RED

Dovoljno je da ih zatvorite u kasetu, kliknete odgovarajuće dugme na komandnoj tabli i posle tri minuta začuće se signal da je proces sterilizacije gotov. Njime bi trebalo da bude eliminisano i 99% bakterija i virusa.

New-Fiat-500-RED

Od ukupno 83 slike RED edicije kompletne game, na samo jednoj se vidi Fiat 500L. Da li to znači skoro ukidanje ovog modela, ostaje da se vidi.

Fiat-500L-RED

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Svet

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Mnogi ih nisu ni koristili, ja licno video na ulicama. Ponekad se pitam cemu zakon [...]

Ovo je masina... [...]

kamera u peraju, top izum [...]

Neverovatna vest, teško za poverovati. Zna se da je biznis sa vraćaenjem kilometraže ovde veoma [...]

Kia automobili su zaista kvalitetni i zaslužuju ovako nešto. Ali kada sam pročitao da su [...]

Preuzmite Auto magazin za android