Ford Kuga van od 16.125 evra

Grand Motors, uvoznik vozila marke Ford za našu zemlju, za jednu od verzija modela Kuga obezbedio je N1 homologaciju, tako da ima tretman lakog komercijalnog vozila

Preduzećima, preduzetnicima i svim pravnim subjektima koji imaju pravo na povrat PDV-a, prodajno-servisna mreža Forda u Srbiji nudi jedinstvenu priliku za kupovinu atraktivnog i traženog SUV modela Kuga u N1 verziji po vrlo primamljivoj ceni – već za 16.125 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

Pri kupovini se obračunava i PDV ali je on za ove (poslovne) kupce odbitna „stavka“, kao što se PDV odbija i sa računa za servisiranje ili za kupovinu goriva.

Uvoznik je, naime, za jednu od verzija obezbedio N1 homologaciju, pa takva Kuga ima tretman lakog komercijalnog vozila.

auto magazin srbija ford kuga n1

Kuga u N1 verziji se zapravo ne razlikuje od standardne varijante: pokreće je dizel motor od 1.498 kubika sa 120 KS, maksimalnim obrtnim momentom od 270 Nm i deklarisanom prosečnom potrošnjom (u kombinovanom ciklusu) od 4,4 l/100 km.

Ima manuelni menjač sa šest stepeni, pogon na prednjim točkovima i bogat paket opreme Trend, koji je za ovu verziju, bez doplate, „pojačan“ elektronskim komandama klima-uređaja.

Ukoliko trenutno nije u skladištu, rok isporuke za N1 verziju je do 30 dana.

Za one koji još nisu upoznati s Trend paketom opreme, evo par informacija šta je sve standard:

Tempomat, putni računar, radio/CD sa Bluetooth konekcijom, sedišta podesiva po visini, tonirana stakla, sva četiri bočna stakla sa elektropodizačima, električno pomerani i grejani spoljni retrovizori, svetla za maglu…

auto magazin srbija ford kuga n1

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring