Auto magazin

Ford objavio evropske specifikacije Mustanga

Ford objavio evropske specifikacije Mustanga
28.04.2015.
Za prave ljubitelje V8 mašina

Da, "ford mustang" stiže u Evropu i to zvanično, tako da ljubitelji ovog modela više neće morati lično da ga uvoze iz SAD-a, već će moći da ga kupe u Evropi sa svim standardima prilagođenim EU zakonima.

Da, “ford mustang” stiže u Evropu i to zvanično, tako da ljubitelji ovog modela više neće morati lično da ga uvoze iz SAD-a, već će moći da ga kupe u Evropi sa svim standardima prilagođenim EU zakonima.

auto magazin ford mustang europe

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Već je napravljeno 2.200 porudžbina za “ford mustang” a prve isporuke su planirane za juli mesec. U ponudi će biti dve verzije, 5,0 V8 sa 421 KS i 530 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Uz ovaj motor će se isporučivati šestostepeni manuelni menjač a do “stotke” će ubrzavati za 4,8 sekundi.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/3iisXug-wzk”][/vc_column][/vc_row]

Za one koji žele nešto štedljiviji auto sa jeftinijom registracijom, na raspolaganju je 2,3 litarski “ekobust” motor sa 317 KS i 432 Nm. Od 0 do 100 km&h ubrzava za 5,8 sekundi uz prosečnu potrošnju od oko 8,0 l/100 km.

auto magazin ford mustang europe

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Svi primerci evropskog “mustanga” će stizati sa performansnim paketom koji podrazumeva specijalne kočnice i unapređen sistem hlađenja.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/1V2LN5x7GqY”][/vc_column][/vc_row]

Oprema će biti vrlo pristojna i obuhvataće LED glavna svetla, zadnji difuzor i alu-felne prečnika 19 inča. Uz automatsku dvozonsku “klimu” isporučivaće se i audio sistem sa devet zvučnika, kao i multimedijalni urešaj sa displejem prečnika osam inča.

auto magazin ford mustang europe

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Svet

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Odličan auto, odličan. Za te pare teško da se u toj klasi može naći bolji. [...]

Veoma dobar rezultat, jedan od pet nije uote malo. Još kada bi vlade u EU [...]

Super je auto, samo malo moze da predje [...]

Čuveni italijanski dizajn iz prošlog veka kockastih vozila. Iako naspram današnjih dizajna deluju staro i [...]

Ovo je jedno od onih vozila koja osim vrhunskih performasi sa lakoćom nosi svoj šarm, [...]

Bolji je Opel Grandland 2.0 d 2019 g. [...]