Freecom najizdržljiviji i najbrži prenosni disk na svetu

Freecom, kompanija u vlasništvu grupacije Mitsubishi Kagaku Media i nagrađivani proizvođač eksternih hard diskova i prenosnih uređaja za čuvanje podataka, je predstavio Tough Drive SSD – solid state drive (SSD) uređaj kapaciteta 256 GB i prihvatljive cene. Uređaj je deo Freecomove nagrađivane serije Tough Drive – najbržeg i najbezbednijeg načina da čuvate i delite podatke
Preživeće padove sa visine od dva metra, a nudi ultra-brz prenos podataka od 415 MB/s
Preživeće padove sa visine od dva metra, a nudi ultra-brz prenos podataka od 415 MB/s

Freecomov Tough Drive SSD u potpunosti menja iskustvo korišćenja uređaja za čuvanje podataka zahvaljujući svojoj izuzetnoj brzini rada.

Korisnicima nudi prenos podataka brzine do 415 MB/s, a budući da nema pokretnih delova u mogućnosti je da učita bilo koji podatak sa uređaja jednakom brzinom i preciznošću.

Uređaj može bez problema da izdrži padove i udarce, što mu obezbeđuje izuzetnu trajnost, visoku pouzdanost i dug radni vek, što su osobine koje kupci već tradicionalno povezuju sa Freecomovim proizvodima.

Uređaj je formatiran sistemom FAT-32 i može se odmah koristiti na PC-u i Meku. Na SSD-u se nalazi softver Nero BackItUp (samo za Windows) koji korisnicima omogućava izradu potpune zaštitne kopije podataka sa računara i mogućnost automatske izrade zaštitnih kopija u unapred zadato vreme.

Na uređaju se nalazi i softver SSD Info koji prikazuje osnovne informacije o uređaju, kao i alati FSSD Formatter i FSSD Eraser za bezbedno formatiranje diskova.

Uređaj se takođe može koristiti za USB snimanje, što omogućava korisnicima da snime programe na eksterni uređaj koji je povezan na televizor putem USB-a, kao i da pauziraju TV program.

 

Zahvaljujući USB snimanju, eksterni SSD uređaj postaje zamena za HDD/DVD rekorder ili VHS rekorder.

Freecomov Tough Drive SSD (oznaka proizvoda: 56275) prodaje se po preporučenoj maloprodajnoj ceni od samo 23.499 dinara sa PDV-om.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring